Stars

I Kolinda voli ELFS-e: Izgleda odlično u bijeloj haljini

Predsjednici ovo nije prvi put da bira kreacije modnog dvojca, a čipkasta haljina koju je nosila dostupna je i u online trgovini brenda

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović jučer je na općoj skupštini UN-a u New Yorku odjenula ženstvenu ELFS kreaciju i time još jednom potvrdila da su prošla vremena korporativnog stila odjevanaja kada su se žene morale oblačiti poput muškaraca kako bi ih se shvaćalo ozbiljno te da se sada i u politici nosi ženstvenost.

 | Autor: arhiva arhiva

Haljina naziva Agnetha, od fine čipke u boji leda s cvjetnim uzorkom i satenskim ovratnikom, komad je iz zadnje kolekcije dizajnerskog brenda, predstavljene na BIPA Fashion.hr-u u ožujku.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Želite li i vi nositi haljinu kakvu nosi naša predsjednica, kupiti ju možete i u web trgovini brenda, po cijeni od 1680 kuna.

 | Autor: arhiva arhiva

"Predsjednica inače voli naš dizajn i za posebne prigode voli nositi naše haljine. Prilikom primopredaje prošle vlade nosila je našu kreaciju što je izazvalo ovacije kod modne publike, a nama je to bio ogroman kompliment," kaže Aleksandar Šekuljica iz modnog dvojca ELFS.

Photo: arhiva

Komentari 0