Stars 02. ožujka 2017.

I Ana Gruica voli mrežaste najlonke! Morate vidjeti fotku

Petar Glebov/Pixsell.

Nakon što vidite ove fotografije jedino što ćete biti u stanju izustiti je jednostavno i iskreno oduševljeno - opa!

Glumica koja iza sebe ima nebrojene glumačke uloge i više od 20 kazališnih premijera, Ana Gruica odvažila se na još jedno novo iskustvo. Naime, ova ljepotica već se neko vrijeme priprema za sudjelovanje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" gdje će pokazati i svoj glazbeni talent.

Od malena je zaljubljena u ples, nastupanje i umjetnost pa je tako od svoje šeste godine sve do rane mladosti plesala balet. Osim toga, velika je zaljubljenica u fitness, pa je osim na Akademiji dramskih umjetnosti, diplomirala i na Kineziološkom fakultetu.

I dok njeni obožavatelji s nestrpljenjem čekaju trenutak kada će saznati kako Ana zvuči dok pjeva, glumica nas je odlučila podsjetiti na svoju vitku liniju zbog koje joj mnoge dame zavide. Naime, na Instagramu se pohvalila fotografijama na kojima oskudno odjevena pozira poput prave buntovnice.

Dok bi kombinacija mrežastih najlonki, donjeg rublja i kožne biker jakne na većini drugih ljudi izgledala poprilično smiješno, samouvjerena Ana uspjela je oduševiti pa su mnogi poželjeli "jesti to od čega glumica izgleda toliko dobro", a nije nedostajalo i  komplimenata poput "žena zmaj" i "prezgodna".

Komentari 0