Stars

Gwyneth priznala: "Brad, sj**ala sam"

Puno prije Brangeline bili su oni – zlatni holivudski par koji je imao sve: izgled, uspjeh, moć, slavne prijatelje... Danas, deset godina kasnije, Gwyneth je priznala krivicu

Ja sam zapravo prilično dobra prijateljica, sestra, kćer pa i majka, ali sam potencijalno jako ranjiva i sj**ana po pitanju romantičnih odnosa”, priznala je slavna glumica u radijskoj emisiji Girlboss. Gwyneth Paltrow i Brad Pitt su hodali dvije godine, od 1995. do 1997. Upoznali su se na snimanju filma “Sedam”, a taman u trenutku kad je Brad htio zaprositi svoju tadašnju djevojku Gwyneth, ona je prekinula s njim. U emisiji je i javno iskazala žaljenju Bradu, te dodala: “Nisam bila dobra za njega, a sve su htjele biti s njim. Pa to je Brad Pitt, tko ne bi htio biti s njim?”

Također, Gwyneth je nakon raskida s Bradom bila i djevojka Bena Afflecka, s kojim je bila u vezi tri godine: “No, on nije bio dobar za samog sebe u to vrijeme, pa nije mogao biti dobar niti za mene”, na kraju je zaključila Gwyneth.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Gwyneth je danas u vezi s jednim od glumaca serije “Glee”. Još jednim Bradom, ali Falchukom. Nakon razvoda od Chrisa Martina koji je prošao sasvim mirno i neobično za njene dosadašnje odnose s muškarcima, Gwyneth je odlučila javnosti priznati kako je ipak ona ta koja je “zeznula” većinu svojih odnosa.

Photo: Getty Images

Komentari 0