Stars

"Grozno biće..." Jennifer Lopez se zbog jednog komada odjeće našla na meti ogorčenih kritičara

  • Jennifer Lopez našla se na meti kritika zbog modnog odabira u kojem je uz bijelu haljinu odjenula prsluk od ovčjeg runa
  • Dio obožavatelja ostao je razočaran činjenicom da se pjevačica odlučila na odjevni komad od životinjskog materijala
  • Ona je prekrasna, ali prsluk je jednostavno - NE" -  bio je samo jedan od komentara ogorčenih fanova, a Jennifer je na upućene kritike odgovorila - šutnjom

Zbog brojih poslovnih obaveza glumica i pjevačica Jennifer Lopez ovih dana boravi u New Yorku, a pažnju javnosti uspješno plijeni svojim modnim kombinacijama. Ipak, ovoga puta našla se na meti brojnih kritika zbog toga što je na dugu bijelu haljinu odlučila odjenuti krzneni prsluk. Riječ je o komadu modnog brenda Coach, kojem je Jennifer zaštitno lice, a čija cijena iznosi 15.000 kuna. Zanimljivi modni odabir upotpunila je sivim gležnjačama, crnom torbom te smeđim sunčanim naočalama, tzv. avijatoricama.

Možda vas zanima Ova će boja vladati 2020. - već je ima u trgovinama pa smo izabrali najljepše komade Rubrika Moda Moda

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Kritike su uslijedile budući da je dio njezinih obožavatelja smatrao neprikladnim nošenje i reklamiranje predimenzioniranog prsluka napravljenog od životinjskog materijala. Brend Coach je sve do listopada prošle godine u svojoj proizvodnji koristio pravo krzno, a uz umjetne materijale u izradi sve češće koriste i ovčje runo. Upravo je od ovog materijala izrađen i prsluk koji se našao u žiži rasprave. "Nema veze što ovo nije krzno, jednako je grozno.", "Grozno biće koje nema respekta prema životinjama", "Ovo što nosi je užasno! Jedino bi životinje trebale nositi krzno""Ona je prekrasna, ali prsluk je jednostavno - NE", samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon njezina pojavljivanja.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Imaš li ga već? Jedan modni komad obilježit će ovu modnu zimu Rubrika Moda Moda

Jennifer, koja je poznata kao velika ljubiteljica bundi, nije se dala smesti ovim komentarima te se nije ni oglasila na upućene kritike. Štoviše, priznala je kako joj je trenutačno najveći interes to da u 50-oj godini ponovno postane majka i podariti dijete svom zaručniku Alexu Rodriguezu. "Želim dijete. Ne znam da li je to Božji plan, ali voljela bih to. Spremna sam" - otkrila je za časopis People. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0