Stars

Great Gatsby groznica zahvatila Zagreb

Remi, Franka Batelić, Aljoša Šerić, Filip Riđički i mnogi drugi proslavili dolazak velikog baletnog spektakla!

Sutra, u subotu 14. listopada, u zagrebačkoj Areni obožavatelje plesa očekuje prava poslastica - u goste dolazi ‘Great Gatsby’, baletni blockbuster, jedinstven projekt koji objedinjuje nekoliko umjetničkih sfera i donosi sasvim drugačiji doživljaj istoimenog romana F. Scotta Fitzgeralda.
Jedno od najzvučnijih imena produkcije je Denis Matvienko, nacionalni baletni prvak Marijinskog teatra u Sankt Peterburgu i ravnatelj baleta ruskog Nacionalnog kazališta u Novosibirsku, a kao pjevačica u predstavi, nastupit će Franka Batelić.
Franka je gostovanjem u „Great Gatsby Balletu“ najavila svoj povratak na glazbenu scenu a ne krije oduševljenje što će biti dio ove posebne priče.

‘Imam priliku otpjevati jednu skladbu iz baleta ‘Great Gatsby’ kojeg nam dovodi fenomenalna međudržavna produkcija. Jedva čekam tu subotu i zbilja jedva čekam vidjeti Denisa Matvienka na pozornici, već sam puno čula o njemu, a nisam ga do sada imala priliku gledati. Jako mi je drago da je produkcija odabrala baš mene. Dionice su apsolutno genijalne, polumračne, mistične, točno te dvadesete, Great Gatsby đir, i nisam ni časa dvoumila hoću li biti dio ovog spektakla" - izjavila je Franka. 
Franku, kao i mnoge druge javne osobe zahvatila je groznica ludih 20ih godina, pa su se uoči spektakla u Areni, okupili na Great Gatsby Partyju u Diamond Palace Casinu.
Ondje je povodom Great Gatsby Balleta, plesnog  spektakla i blockbustera koji se sprema 14. listopada u Areni Zagreb održan party kojeg su posjetili, osim Franke, brojne osobe iz glazbeno-scenskog svijeta, poput grupe Meritas, Aljoše Šerića, Mirele Priselac Remi, glumaca Filipa Riđičkog i Antonija Franića, Dalibora Petka, Ane Perduv, prvaka baleta HNKa Azamata Nabiullina, mlade pjevačice Zsa Zsa te mnogih drugih.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Great Gatsby vrhunski je plesni spektakl i blockbuster, u kojem sudjeluju virtuozi iz svijeta baleta, plesa općenito, kazališta i glazbe, poput Denisa Matvienka, nacionalnog baletnog prvaka Marijinskog teatra i po mnogima „najboljeg baletana današnjice“, Dwighta Rhodena, jednog od najtraženijih suvremenih koreografa u svijetu, vrhunskog kompozitora Konstantina Meladzea, Clifforda Williamsa, plesača koji je svoje umijeće brusio u u prestižnim plesnim školama poput Julliarda i The School of American Ballet...
Publiku u Areni Zagreb 14. listopada očekuje neponovljiv spoj baleta, suvremenog plesa i kinematografije koja će uistinu sve prisutne ostaviti bez daha. Scenografija, kao i popratni sadržaji, od kojih su organizatori otkrili da „će i novčanice padati s neba“, prilagođeni su isključivo gledatelju kojeg očekuje istinski spektakl.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0