Stars

Grammy: zašto su šešir Jennifer Lopez i cipele Miley Cyrus odnijeli svu pažnju?

  • Na dodjeli glazbenih nagrada crvenim su tepihom vladale neobično odjevene dame 
  • Jennifer Lopez sve je zasjenila (i doslovno) predimenzioniranim šeširom
  • Miley Cyrus odabrala je štikle s ugraviranim monogramima svoga imena

Uvijek s posebnim oduševljenjem čekamo crveni tepih filmskih festivala i dodjela nagrada kinematografije, dok se glazbenim nagradama veselimo iz dodatnog razloga - kreacije koje se ovdje odijevaju često su neobuzdanije, duhovitije ili čak skandalozne. Izgleda da su žene glazbene industrije ipak slobodnijeg duha i sklonije modnih eksperimentima od dama koje se pojavljuju na filmskim platnima. Tradicija se jučer nastavila i na dodjeli glazbenih nagrada Grammy 2019

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

U moru modnih eksperimenata o dvije se glazbene dive  najviše pričalo. 

Latino superstar Jennifer Lopez izazvala je reakcije pojavivši se na crvenom tepihu s dekadentnim šeširom na glavi. Bijeli šešir suludo širokog oboda bojom i estetikom bio je ekstenzija njezine zatvorene bijele toalete. Koja je bila doista... raskošna? Uz dodatak mnoštva dragulja i usku dolčevitu, ova izgled je izazvao podvojene reakcije. Kreaciju s potpisom labela Ralph&Russo uparila je s Jimmy Choo "Max" platformama koje je odabrala i Lady Gaga.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Jenniferina mlađa kolegica Miley Cyrus odlučila se za outfit koji je na prvi pogled jednostavan i klasično dobar - predimenzionirani sako za kojeg su njezini fanovi pomislili da se radi o gornjem dijelu vjenčanog odijela njezina novopečenog supruga Liama Hemswortha, crne trapez hlače, metalni minimalistički nakit i cipele s velikim twistom. Naime, Miley je odrabrala crne minimalističke sandale koje odnaprijed izgledaju poput bilo kojih cipela s remenčićima - sve dok se nije okrenula i pokazala petu.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Naime, umjesto peta, odnosno pete čine njezini inicijali odljeveni u metalu i zlatne boje. Skromno?

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0