Stars

Gospodin Savršeni: Je li ova mlada žena najveće iznenađenje showa?

Tek je prvi tjedan prikazivanja showa "Gospodin Savršeni" iza nas, no iznenađenja ne manjka, a ni ljubomornih ispada. Naoko tiha i povučena umjetnica Vahdela Vlahović je okrenula ploču...

Na prvi pogled povučena umjetnica u jučerašnjoj je epizodi izazvala pravu buru među ostalim kandidatkinjama i to više puta. Odlučila je skinuti masku, kako ističe, "za razliku od ostalih kandidatkinja koje su neiskrene" i jasno dala do znanja što misli o 21-godišnjoj Hani kojoj je pripala čast da je Savršeni prvu pozove na dejt. Ne birajući riječi, Vahdela Vlahović je pokazala da se u show došla boriti za Gorana. No, jedna izjava je još više zaintrigirala kandidate: 

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

 

"Ako si mi ti zaštitnik i ako me ti čuvaš i ako mi daješ sigurnost, ako me štitiš i ako si mi kao tata, onda se nećeš ići sa mnom seksat. Ne znam, za mene seks s muškarcem neki put izgleda kao da me povrijedio emocionalno. Naime, liječim se od anoreksije od 18 godine. To prilično utječe na seksualni život. A tu je i moje samopouzdanje, koje je godinama bilo prilično klimavo",

izjava je koja je samozatajnu 30-godišnju Zagrepčanku dovela u prvi plan. Većini je djevojaka, ali i publike, se u istom trenu pojavilo puno upitnika iznad glave. Tko je zapravo Vahdela?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Lijepa Vahdela je umjetnički tip, obožava  crtati, a zna svirati i klavir i obou, a najviše bi voljela raditi nešto vezano uz televiziju, kazalište ili fotografiju. A kako se u to uklapa sudjelovanje u ovakvoj emisiji?

„Iskreno, prijavila sam se jer sam si željela dokazati da mogu biti kao i sve ostale cure. Naime, od osamnaeste godine borim se s problemima s hranom, bolovala sam od anoreksije i to je jako utjecalo na moj život, prvi brak, ali i samopouzdanje.“

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Vahdela je iskreno progovorila i o svom bivšem suprugu koji je od nje 29 godina stariji i s kojim je dobila sina:

„Godine definitivno nisu bitne u ljubavi. Ja volim osobu, a ne njegove godine. To su samo brojke, a brojke nisu emocije. Možda sam nespremna ušla u brak, možda nisam sebe dovoljno upoznala. A najviše nas je udaljila moja bolest, u kojoj nismo uspjeli zadržati jedno drugo. Nije lako živjeti s osobom s takvim problemima koje sam ja imala. No to je iza mene, glavno mi je da smo ostali u dobrim odnosima". 
Drago nam je da bi se mogla zamisliti ponovno u vezi, no u proteklim epizodama se Vahdela pokazala kao kandidatkinja koja rado baca otrovne strelice prema kandidatkinjama. Girl power definitivno nije na njenoj listi prioriteta, barem zasad, no, tko zna, možda nas ova umjetnica još koji put iznenadi. 

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DianaGilbert

    Nakon što se suočim s bračnom krizom već nekoliko godina, napokon sam sretan sa svojim brakom, nakon što mi dr. Great obnovi razoreni brak, kontaktirajte ga odmah na WhatsApp +2348118829899 ili mu pošaljite e-poštu na infinitylovespell@gmail.com i spasite svoj brak ili vezu
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!
  • damir20

    Jedina među njima koja je lijepa.