Stars

Go, Zsa Zsa, mi smo uz tebe. Nip-slip nezgoda može se dogoditi svakome

  • Na Sajmu vjenčanja Zsa Zsa je bila model i pokazala više nego što je htjela
  • Odjenula je Sposinu vjenčanicu čiji gornji dio se pokazao malo nezgodnim
  • Imali smo jedan od rijetkih "nip slip" trenutaka na domaćoj sceni

Iako se čini da u Hollywoodu žive za ovakve trenutke, domaći paparazzi mnogo su manje agresivni u lovu na poznate u nezgodnim trenucima. No, koji put se nezgodan trenutak dogodi kao serviran na pladnju, kad zvijezdeslučajno pokažu više nego što su planirale. Eto, omaknulo se i simpatičnoj pjevačici Jeleni Žnidarić Zsa Zsai. Sve je na jučerašnjem Sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni trebalo ići po planu - red vjenčanica, red sve popularnijih "fake" torti, red glazbe i naravno, završna revija na kojoj se uvijek pojavi neka poznata dama noseći bijelu haljinu.

 | Autor: Robert Anić/PIXSELL Robert Anić/PIXSELL

Ta čast je ovog puta pripala mladoj pjevačici iz Pušćina. Na humanitarnoj reviji koja pomaže štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama, Veliko srce malom srcu, Zsa Zsa je nosila raskošnu Sposa vjenčanicu. Gornji dio korzet, donji raskošna suknja punog kruga na kojoj su izvezeni šljokičasti motivi. Ponesena atmosferom, Jelena je dignula ruku nakon koje se njezin korzet pomaknuo i pokazao ono što je svakako mislila ostaviti skrivenim.

 

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Srećom, brzo se izvukla, popravila korzet i nastavila hodati kao da se ništa nije dogodilo! Bravo Zsa Zsa. Baš je bilo simpa.

Photo: Robert Anić/PIXSELL

Komentari 0