Stars

Glumica Marijana Mikulić u veselom društvu proslavila 40. rođendan, evo tko joj je sve čestitao

  • Naša poznata glumica ulazak u 40-e proslavila je velikim partyjem
  • Fotografijama s veselog slavlja pohvalila se na Instagramu
  • Brojne kolege uputile su joj čestitke

Mnogima omiljena televizijska, kazališna i filmska glumica Marijana Mikulić u društvu obitelji i prijatelja proslavila je 40. rođendan. Među gostima bio je i glumac Amar Bukvić sa suprugom Almom. Niz fotografija sa slavlja objavila je na svom Instagram profilu uz opis: „Hvala svima koji su uljepšali moje slavlje ove okrugle brojke, bez vas to ne bi bilo to“, napisala je emotivno Marijana. 

Marijana Mikulić otvoreno o majčinstvu i zdravstvenim poteškoćama s kojima se susreo njezin najmlađi sin Možda vas zanima Marijana Mikulić otvoreno o majčinstvu i poteškoćama u razvoju s kojima se susreo njezin najmlađi sin Rubrika Stars Stars

Šareni baloni, broj 40 u obliku balona, velika torta i kruna na glavi uljepšali su Marijanin rođendan, a sigurni smo da je bila dirnuta i čestitkama koje su joj uputile prijatelji i kolege, poput Nine Badrić, Bojane Gregorić Vejzović, Davora Grgina i Barbare Vesanović.
Marijana je rođendan proslavila i uz supruga Josipa, s kojim je u braku od 2005. i imaju trojicu sinova.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Glumica nas je još jednom emotivnom objavom na svom Instagramu iznenadila i jučer, a posvetila ju je svima kojima je potrebna podrška i koji proživljavaju teške dane. „Niste sami. Ima nas još koji se smješkamo samo da ne moramo objašnjavati da nam je nešto, i što nam je. Držite se, i da oni bolji dani čim prije dođu.“, napisala je Marijana.

Marijana Mikulić Možda vas zanima Marijana Mikulić oplela po Sevkinim kritičarima: "Prestanite osuđivati sve u svemiru. Njena borba možda pomogne nekoj mami" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0