Stars

Glumac otkrio kako ga je zavodila Meghan Markle: "Sjela mi je u krilo, točno je znala što radi..."

  • Američki glumac Nema Vand pohađao je srednju školu s Meghan Markle, a u intervju je otkrio kakve je metode s muškarcima tada imala supruga princa Harryja
  • Vand kaže da se Meghan često poigravala s muškim srcima te da su svi bili zaljubljeni u nju
  • Jednom prilikom mu je sjela u krilo i dodirivali su se nosevima, a potom mu se obratila na perzijskom jeziku

Zvijezda TV serije Shahs of Sunset, Nema Vand, gostujući u podcastu "Reality Life with Kate Casey" otkrio je da je bio ludo zaljubljen u Meghan Markle u srednjoj školi. Nema je ispričao i neke dosad nepoznate detalje iz njezine mladosti...

"Pohađao sam srednju školu za dječake, dok je sestrinska škola bila ona u koju je išla Meghan. Odrastao sam s njom. Bili smo prijatelji dugo vremena, ona je godinu dana starija od mene. Meghan je uvijek bila prekrasna, žena među djevojkama. Svi su bili zaljubljeni u nju. Bila je slatka i draga" ispričao je Nema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@meghanmarkle_official’s sorority portrait from the year 2000-2001 ⭐️

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

"Svi su joj se divili. BIla je sjajna prijateljica" kaže Vand, ali ipak Meghan nije bila omiljena u društvu samo kao draga i dobra prijateljica i školska kolegica. Nema je objasnio kako su mnogi dečki bili zaljubljeni u nju, a ona je bila vrlo spretna "igračica".

"Točno je znala što radi", kaže Nema.

"Majstorski se poigravala našim srcima. Na jednom partyju sjela mi je u krilo. Dotaknuli smo se nosevima. Za 16-godišnjeg dječaka to je vrlo emotivan trenutak. Na perzijskom jeziku mi je rekla 'prekrasan si'. Pitao sam ju gdje je naučila perzijski, a ona mi je odgovorila 'naučila sam ga za tebe'. Nakon toga je samo odšetala."

Nema Vand je ispričao još neke nepoznate detaljke iz srednjoškolskog razdoblja Meghan Markle...

"Moj najbolji prijatelj iz djetinjstva Gabe bio je u vezi s Meghan još u srednjoj školi, nakon toga su godinama bili veliki prijatelji, a nakon što je dobila ulogu u seriji "Suits", jednostavno mu se prestala javljati."

I zato glumac ima poruku za Meghan Markle...

"Jako ga je to pogodilo. Gabe je jako cijenio njihovo prijateljstvo. Zato, Meghan, ako vidiš ovo, javi se Gabeu. Ispravi tu pogrešku."

Meghan Markle i princ Harry te njihov sinčić Archie preselili su u Los Angeles, gdje trenutačno žive u vili vrijednoj 18 milijuna dolara u vlasništvu Tylera Perryja. U pronalasku privremenog smještaja, dok ne kupe svoju nekretninu u LA-u, pomogla im je njihova velika prijateljica Oprah Winfrey.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    simpa