Stars

Gle što je Beyoncé darovala bolesnoj Lady Gagi

Lady Gaga već je neko vrijeme u bolovima prouzročenima fibromialgijom, a njezina prijateljica Beyoncé joj je uputila utjehu i mali dar pažnje

Lady Gaga je otkazala nastup u Brazilu, a zatim i europsku turneju i putem Instagrama obavijestila javnost da trpi jake bolove, a Beyoncé se jučer sjetila poslati joj malo udobnosti. "Hvala ti, medena B, na ovoj udobnoj majici", napisala je Gaga uz fotku na Instagramu,"Ona me grije dok vani iz viseće mreže ležim i promatram stabla, nebo i sunce dok duboko dišem. Sretna sam što imam toliko puno ljubavi".


Topla majica s kapuljačom Beyoncéina sportskog brenda Ivy Park pružit će bolesnoj Gagi barem malo ugode, a dvije pjevačice, ako se ne sjećaš, zbližile su se kad su 2010. surađivale na hitu "Telephone". 
 

Lady Gaga morala je zbog fibromialgije otkazati svoju europsku turneju, a o stanju od kojeg boluje progovorila je u Netflixovom dokumentarcu 'Gaga: Five Foot Two'.


Fibromialgija je bolest kojoj je još nepoznat uzrok, a karakteriziraju je duboki bolovi, osjetljivost i zakočenje mišića, tetiva i susjednih mekih tkiva. Od nje najčešće boluju žene od 30 do 50 godina starosti. 

Photo: YouTube

Komentari 0