Stars

Gdje su danas sestre Ecclestone?

Interes britanskih medija za bivše party djevojke tamaru i Petru ne jenjava, no umjesto klasičnog trošenja novca zbog kojih je otac Bernie Ecclestone prije gubio živce, javnost je danas više usmjerena na bivše muževe njegovih kćeri

Da su milijuni na računu ponekad pravo prokletstvo dokaz je obitelj Getty (ako još nisi, baci oko na fantastičnu seriju "Trust"), a moderna i ipak puuuno blaža verzija je obitelj Ecclestone. Nekoć jedna od najljepših Hrvatica, Riječanka Slavica Radić se nakon godina dejtanja 1985. udala za Bernieja Ecclestonea, tadašnjeg šefa Formule 1. Brak, koji je trajao od 1985. do 2008. godine je po mnogim pričama bio prilično turbulentan, pa i onda kad je Slavica rodila prvo Tamaru, pa Petru. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Slavica i Bernie Ecclestone s kćerima Petrom i Tamarom

No, priču ćemo malo ubrzati i to do 2011. godine kada su starija Tamara i mlađa sestra Petra postale neslavno slavne. Naime, zbog svog raskošnog načina života tada 27-godišnja Tamara i pet godina mlađa Petra su uspjele potrošiti čak 3 milijarde funti iz zaklade koji im je otac uplaćivao otkad se Tamara rodila. To je trebao biti fond za obrazovanje, biznis, investicije, no cure su imale druge planove.

 | Autor: getty images getty images

Tako je Tamara zadnje novce iz fundacije potrošila na 200-ti par cipela i torbu i vrijednosti 200 tisuća funti, a kada su sve materijalne potrebe bile zadovoljene, Tamara je krenula u potragu za suprugom. Ljubav između nje i Jonathana Kettermana je pukla zbog njegova dugog jezika. Naime, tabloidi su mu ponudili da ispriča priču o nasljednici, no snalažljivi odvjetnici obitelji su ga uspjeli preteći, pa je proglašen krivim za ucjenu obitelji i osuđen na 4 godine zatvora. I njezin današnji suprug je imao problema sa zakonom. Naime, Jay Rutland za kojeg se Tamara udala 2013. godine je bio pritvoren kao pomagač britanskom dileru. No, stvar je zataškana... jer se to tako može u svijetu bogatih nasljednica. Inače, britanski tabloidi su Tamaru mnogo puta nazvali kraljicom vulgarnosti, a ne mogu joj oprostiti vjenčanje na koje je potrošila 7 milijuna funti.

U međuvremenu je danas 34-godišnja Tamara pokrenula i vlastiti reality show, upustila se u modni biznis, a vlasnica je i brenda Fifi and Friends. Riječ je o brendu za djecu, koji je u potpunosti nježan za kožu i kosu djece i novorođenčadi, kako stoji u opisu brenda. Ambasadorica njezina brenda je njezina 4-godišnja kćer Sophia, čija proslava rođendana ove godine je opet izazvala lavinu komentara. Naime, u nju je uloženo 70 tisuća funti! A tata male Sophije? I dalje se bezbrižno slika sa svojom ljubljenom Tamarom koja je čini se, zaboravila na probleme koje joj je izazvao!

 | Autor: getty images getty images Tamara i Petra s Jamesom Stuntom

A mlađa Petra? Nakon što je potrošila svoj dio novca iz zaklade koju je njoj i Tamari namijenio Bernie, Petra je također krenula u potragu za bračnom srećom. Za razliku pet godina starije Tamare koju nisu poljuljale optužbe da je njezin suprug radio protiv zakona, Petra je svog supruga prijestupnika prekrižila u životu. Naime, nakon 7 godina braka rekla je konačno zbogom poduzetniku Jamesu Stuntu prošle godine. Stunt je, prema vlastitim riječima, bio ovisan o tabletama, dok je obitelj Ecclestone poduzetnika mutnih voda optužila da je uništio brak zbog pretjerane konzumacije droge. Petra i James su u braku dobili troje djece - petogodišnju Laviniju, te trogodišnje blizance Jamesa i Andrewa.

Inače, otac Bernie je u početku brak ovo dvoje itekako odobravao dok nisu počele kolati priče o Jamesu, a jedna od posljednjih je priznanje zaštitara Ecclestoneovih da je od Stunta dobivao novac dok je zauzvrat davao svoj urin za testiranje na droge. Isti zaštitar je posvjedočio Jamesovim kokainskim eskapadama u autu, a najbizarnija je ipak bila situacija u kojoj James netom nakon izlaska sa suda povodom razvoda od Petre trlja sumnjivu supstancu preko zubnog mesa. Spomenuti zaštitar je ranije istaknuo kako na taj način James sprječava da mu se kapilare u nosu ne raskrvare. No, Petra je nakon ovog ljubavnog kraha krenula dalje - utjehu je potražila u Samu Palmeru.

Riječ je o trgovcu automobilima koji se, između ostalog, blisko druži s Jayem Rutlandom. Nakon razvoda od Jamesa, Petra je dobila potpuno skrbništvo nad djecom i trenutno se okreće novom, humanitarnom poslu. Pokrenula je fundaciju Petra's Place koja pomaže oboljeloj djeci. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0