Stars

Franka i Vedran napustili su Ameriku i sada odmaraju na još jednoj čarobnoj lokaciji

Medeni mjesec bračnog para Ćorluka još uvijek nije završio! Nakon New Yorka i Dominikanske Republike, par odmara u Frankinoj rodnoj Istri

Franka i Vedran Ćorluka vjenčali su se 21. srpnja 2018., ali zbog ludih obaveza (što njegovih nogometnih, što njezinih glazbenih!) na medeni su mjesec otišli tek krajem godine. Prvo hladni New York, zatim topla Dominikanska Republika, a onda - Istra! Vedran i Franka posljednje dane "zimskih praznika" koriste za odmor u njenoj rodnoj Istri, a u romantičnih šetnjama uz more i planinarenju po istarskim brdima društvo im pravi - pas Oscar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je tako na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz romantične šetnje Rapcem sa suprugom Vedranom i u dvije rečenice opisala koliko uživa na domaćem terenu. "Naturalizirani Istrijan, tartufi, terra magica, Crvenkapići i jedan tajni svijet, koji je samo naš. Aj lipo je u Istri, piti i živiti, samo neka nan dura!"

Čim je stigla u Rabac, Franka je objavila fotografiju mora (i Vedrana!) te jednostavno napisala: "Ovo zovem domom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

I naš umirovljeni reprezentativac svojim Instagram pratiteljima pohvalio se kako uživa na aktivnom odmoru sa svojom dragom Frankom, ali i još jednim članom obitelji - njihovim psićem Oscarom! "Obiteljsko planinarenje...ali Oscar se umorio i rekao da ga moramo nositi do vrha!". Ma, nama je ova obitelj uvijek preslatka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0