Stars

Franka Batelić poručila Vedranu: "A sad malo dođi doma. Viktor i Oskar te jedva čekaju!"

  • Vedran Ćorluka (35), bivši hrvatski nogometni reprezentativac, na kraju sezone nakon punih devet godina napušta moskovski Lokomotiv
  • Podršku mu je pružila i supruga Franka, te mu poručila "da sad malo dođe doma jer ga Viktor i Oskar jedva čekaju"
  • Usto se i pjevačica oprostila od Moskve, grada u kojem je u tih devet godina često boravila zbog suprugove nogometne karijere i za koju ju vžu lijepi trenuci 

Vedran Ćorluka (35), bivši hrvatski nogometni reprezentativac, na kraju sezone nakon punih devet godina napušta moskovski Lokomotiv. Nakon devet godina u ruskoj metropoli, Vedran Ćorluka na svojem se Instagram profilu zahvalio  i oprostio od kluba.

Bivši hrvatski reprezentativac obratio se svojim pratiteljima na društvenim mrežama podužom porukom, napisavši: "Hvala ... hvala za svaku sekundu u ovih 9 godina. Bilo mi je zadovoljstvo igrati za ovaj nevjerojatan klub, bilo je zadovoljstvo upoznati toliko fenomenalnih ljudi na ovom putu. Ali sada je vrijeme da neki novi igrači osjete ono što sam osjećao toliko godina. Želim puno sreće svima u @fclokomotivu i svim navijačima koji su duša ovog kluba. Znam da će nas život na kraju opet spojiti."

Karijeru je popularni "Čarli" počeo u Dinamu 2003. godine, a kasnije je još branio boje Intera, Manchester Cityja, Tottenhama i Bayera prije dolaska u Lokomotiv. U moskovski je klub stigao 2012. godine iz Tottenhama. 

Možda vas zanima Franka kao 2-godišnja curica u tatinom krilu: emotivna objava pjevačice nas je raznježila Rubrika Stars Stars

U tih devet godina Ćorluka je s Lokomotivom osvojio naslov prvaka 2017/18., tri domaća kupa te jedan Superkup. Posebna mu je čast iskazana 2015. godine, kad su ga navijači izabrali za igrača godine. Je li sa 35 godina vrijeme za zasluženu mirovinu?

Franka Batelić vratila se na pozornicu i zabljesnula u dizajnerskom komadu koji se ne viđa svaki dan

Supruga Franka također je na društvenim mrežama objavila podršku suprugu: "Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe. Jer, spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. Спасибо капитан! A sad daj malo dodji doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju." "Hvala kapetane!", dodala je u objavi na ruskom jeziku pjevačica.

Dodala je kako se i sama zaljubila u Moskvu: "Intenzivna, divlja, zavodljiva. Jedna od onih koja se polako prišulja i kad se najmanje nadaš - paf, padaš zauvijek. Koliko si se promijenila u ovih devet godina, uživam gledati te kako rasteš. Moja. “Mala”, neukrotiva Moskva".

Tatjana Jurić i Franka Batelić Možda vas zanima Kako nositi najpopularniju frizuru ovog proljeća? Pogledaj kako to rade Tatjana Jurić i Franka Batelić Rubrika Beauty Beauty

Nema sumnje kako će se Vedran sada posvetiti obitelji, supruzi Franki i jednogodišnjem sinu Viktoru, ako je ovo definitivno zbogom nogometu. Ili bi pred kraj karijere mogao prihvatiti ponudu nekog drugog zainteresiranog kluba?

Photo: Instagram@piashah_

Komentari 0