Stars

FOTO: Janica Kostelić i njezin jednomjesečni sinčić Oskar uživaju na snijegu

  • Janica Kostelić objavila je prvu zajedničku sliku sa sinom Oskarom
  • Oskar je danas star točno mjesec dana
  • Mama i sin otišli su u šetnju na snijeg, a Janica ga je ponijela u klokanici

Za našu ''Snježnu kraljicu'' i za njenog malog nasljednika, danas starog točno mjesec dana, definitivno nema zime. Mama Janica jučer ga je, sudeći po slici koju je objavila na svom Twitteru, izvela u šetnju. I to, naravno, na snijeg! Mama Janica od hladnoće se zaštitila jaknom i bijelom kapom, a malog Oskara stavila je u klokanicu. Na slici se ne vidi lice dječaka, ali ovo se ipak računa kao njihova prva zajednička fotka koja je ikad dospjela u javnosti.  ''Mali čovječuljak u šetnji.'' - napisala je ponosna mama.

Podsjećamo, bivša hrvatska skijašica Janica Kostelić postala je majka u 37. godini života. Na Novu godinu je u Petrovoj bolnici rodila sina carskim rezom, a, kako prenose mediji, porođaj je prošao dobro. Jedna od najnagrađivanijih sportašica tako se našla u majčinskoj ulozi i već vidimo da joj sjajno pristaje.  Malenom je dala ime Oskar, a on je već treći unuk u obitelji Kostelić. Naime, njezin brat Ivica Kostelić ima dva sina, 3-godišnjeg Ivana i 2-godišnjeg Leona.  Prije nekoliko dana, Janica je na Twitteru objavila još jednu sliku, a s njom i s bratom Ivicom u glavnim ulogama. 

Slika prikazuje Janicu i Ivicu na Sljemenu 1985. godine i moramo uočiti da ta slika i ova novoobjavljena imaju jednu zajedničku crtu - ljubav prema snijegu koja ovu kraljicu snježnog sporta, očito, nikada neće proći. Nema sumnje da će ju prenijeti i na malog Oskara. 

Photo: Patrik Maček/PIXSELL

Komentari 0