Stars
Ples sa zvijezdama

Filmska večer u Plesu sa zvijezdama: Žiri drugi put zaredom od ispadanja spasio Albinu

  • Nakon što je prošle nedjelje show bio otkazan zbog epidemioloških razloga, jučer je održana četvrta emisija Plesa sa zvijezdama
  • 11 parova predstavilo se kroz cha cha cha, tango, bečki valcer, rumbu, jive, slowfox, paso doble i quickstep, a tema su bili filmovi
  • Bilo je jako zanimljivo i neizvjesno do samog kraja…  

Kao i prijašnje tri, i ovu emisiju otvorili su voditelji Igor Mešin i Maja Šuput. Pjevačica je oduševila odabirom modne kombinacije u stilu Merilyn Monroe, srebrnom haljinom kakvu bi nosile dive klasičnog Hollywooda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Jučer su linije za glasovanje bile otvorene od početka emisije, a jučerašnje ocjene pribrajale su se onima iz prošle emisije. Zatim je krenulo natjecanje, a prvi je nastupio Asim Ugljen ali bez svoje plesne partnerice Nike, koja je zaražena koronom. Umjesto nje je cha cha cha s njim otplesala Rebecca Krajnović.

Zatim su se redali parovi u različitim blještavim koreografijama i živahnim plesovima, uz poznate melodije sa filmskih platna.  

U duelu četvrte emisije uživo završili su Asim i Rebecca, Matija i Helena te Albina i Mario. Žiri je ponovno od ispadanja spasio Albinu i Marija. Albina je, uz plesno umijeće, dodatno oduševila članicu žirija Franku Batelić te voditeljicu Maju Šuput svojim hollywoodskim izgledom. "Izgledaš fenomenalno, ovaj look ti stoji top", zaključila je voditeljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Nakon što su Vlatka Pokos i Lucija Lugomer napustile emisiju, publika je svojim glasovima odlučila da svoje plesno natjecanje ne nastavljaju novinar Matija Lovrec i Helena Bradvica.  Gledatelji su glasovima spasili Asima i Niku, premda se dio gledatelja nikako nije mogao složiti s time pa su na društvenim mrežama osvanuli komentari poput: „Onaj Asim se opet izvukao. Mislim stvarno tip nema pojma, a ljudi i dalje glasaju za njega!“ 

„Ja bih volio da hrvatska javnost upamti jedno ime. A to je Mateo Cvenić“, citirao je nakon ispadanja Matija Vlatku Pokos.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0