Stars

Fanovi zabrinuti oko izgleda manekenke i glumice HoYeon Jung - zvijezde serije Squid Game

  • HoYeon Jung 27-godišnja je južnokorejska manekenka i glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj Netflixovoj seriji Squid Game
  • Mlada glumica priznala je kako je tijekom promocije serije u 10 dana smršavila 8 kg jer nije stigla jesti
  • Dok su neki fanovi zabrinuto reagirali na njene nedavne fotografije, drugi hvale njen izgled

Činjenica je kako su žene, pogotovo žene u Hollywoodu, bez obzira kako izgledale uvijek prozivane za svoj izgled. Ili su predebele ili premršave, a njihovi kilogrami redovito su predmet javnih nagađanja, rasprava, a nerijetko i zgražanja. 

Najnovija na repertoaru je 27-godišnja južnokorejska glumica i model HoYeon Jung koju ćeš najvjerojatnije prepoznati po ulozi u mega popularnoj Netflixovoj seriji Squid game.

HoYeon Jung je aktivna na društvenim mrežama, a njene posljednje fotografije s instagrama privukle su posebnu pažnju pratitelja od kojih su mnogi komentirali kako izgleda premršavo. Objava ima na stotine komentara, od onih koji izražavaju zabrinutost za mladu glumicu do onih koji joj poručuju da nešto pojede ili potraži pomoć.

Možda vas zanima Student koji je prošvercao seriju Squid Game u Sjevernu Koreju osuđen na smrt Rubrika Life&style Life&style

"Znam da se u Koreji biti stvarno mršav, samo kosti, smatra standardom, ali MOLIM TE pazi se", "Trebaš nešto pojesti ili ćeš umrijeti od gladi",  "Tako si lijepa, ali anoreksična, trebaš malo hrane u sebi, znam da si gladna", "Treba joj medicinska pomoć hitno", "Jedi nešto, tvoje tijelo me plaši", samo su neki od brojnih komentara.

HoYeon Jung je reagirala na brojne upite i komentare o njenom izgledu kazavši kako je naglo smršavila u kratkom roku radi previše posla. Glumica je priznala kako je u 10 dana za vrijeme promocije serije po Americi izgubila gotovo 4 kilograma te da nije imala vremena za jesti. “U samo 10 dana nakon premijere Squid Game, smršavila sam 4 kg, ali sam izgubila još i više. Kad sam stigla u Sjedinjene Države, imala sam tako gust raspored. Toliko se stvari dogodilo odjednom,” otkrila je glumica u nedavnom intervjuu u kojem je govorila o pritisku s kojim se suočava nakon što je u kratkom roku postala poznata diljem svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Unatoč zabrinutim komentarima, mnogi obožavatelji hvale glumicu i pozivaju one koji negativno komentiraju njen izgled da prestanu s body shamingom. “Prestanite više komentirati njezino tijelo. Neki kažu, ‘dobro što si tako mršava’ Drugi kažu, ‘pojedi nešto’ – brini se za sebe. Ona nek radi što želi", napisao je jedan obožavatelj, dok su joj drugi poručivali da se ne obazire na negativne komentare. 

“Lijepa si takva kakva jesi, ne moraš ništa raditi, niti nešto mijenjati na sebi da bi zadovoljila društvo,” komentirao je obožavatelj.

Photo: None

Komentari 0