Stars 21. svibnja 2020.

Eva Mendes ima vrlo čudan make up, ali i dobro objašnjenje za njega

Instagram/Getty.
  • Eva Mendes je na svom profilu podijelila selfie s neobičnim make upom
  • To nije prvi selfie takve vrste, a za njega su zaslužne Evine kćeri
  • I s pobojanim licem, Eva je i dalje prelijepa te je zasluženo na listama najljepših žena Hollywooda

Tijekom karantene roditeljima nije bilo lako s djecom jer ih je stalno trebalo zabavljati te držati okupiranima. Ništa drugačije nije bilo ni u domu, po mnogima jednog od najzgodnijih parova Hollywooda, Eve Mendes i Ryana Goslinga. A upravo je Eva našla zabavan i kreativan način kako da zaokupi svoje kćerkice, petogodišnju Esmeraldu i četverogodišnju Amandu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Naime, djevojčicama je Eva poslužila kao model za isprobavanje kreativnog make upa, a uz fotografiju glumica je napisala: ''Pobijedile su''.  Ovo nije prvi put da se Eva našla u ulozi modela svojim kćerima. Početkom svibnja je tako objavila sličnu fotografiju pa slobodno možemo reći kako su djevojčice Gosling vrlo kreativne vizažistice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Možda vas zanima... Ova djevojka radi prava umjetnička djela od kolačića - pogledaj kako li samo izgledaju njezini makaroni Rubrika Life&style Life&style

Inače, Eva i Ryan su poznati kao rijetki poznati par koji se za brigu o djeci ne oslanja na profesionalnu pomoć dadilja. Također, u njihovom domu prioritet je obitelj pa je i glumica svoj raspored prilagodila tome da su djeca i suprug na prvom mjestu, a zatim posao. 

Komentari 0