Stars

Emma Stone viđena s... novim dečkom?

Paparazzi su podivljali kada su vidjeli glumicu da izlazi iz restorana s 'misterioznim muškarcem'... no nije sve kao što se čini

Za Emmu Stone više nismo sigurni je li single ili ne. Nakon glumca Andrewa Garfielda s kojim se hodala i prekidala nekoliko godina, Emma je navodno od kraja 2017. s jednim od autora 'Saturday Night Livea', Daveom McCaryjem. S obzirom na to da ga skriva kao zmija noge, u javnosti su se pojavili tek nekolicinu puta - dovoljno da zavara sve oko sebe i stavi nas u situaciju da ne znamo što se događa u njezinom ljubavnom životu.   | Autor: Splash Splash

Nedavno je pak napravila totalnu pomutnju jer je uhvaćena na "sushi dateu" s glumcem Justinom Therouxom. On je odnedavno slobodan jer više nije u braku s Jennifer Aniston, no kako izvori tvrde - bila je to samo prijateljska večera s Emom. No i kad smo mislili da je to to - izašle su nove paparazzi fotke.

 

A post shared by Noah (@yesornoah) on

Emma je sad ulovljena s "misterioznim muškarcem", kako su ga strani mediji nazivaju, kako napuštaju restoran na Manhattanu tijekom večeri... Ipak, ono što su paparazzi (namjerno?) previdjeli jest da je "misteriozni muškarac" Emmin dugogodišnji prijatelj, Noah Gonzalez! Noah je inače glumičin pratitelj na premijerama, desna ruka u backstageu Oscara i društvo za zabavne aktivnosti poput istraživanja vinograda u Kaliforniji. On je, između ostaloga, i glasnogovornik i osoba koja se bavi odnosima s celebrityjima za H&M USA, pa se pitamo jesu li se možda upoznali i kroz posao?

Možda vas zanima Ovi poznati parovi upoznali su se na spoju na slijepo! Rubrika Love&Sex Love&Sex

U svakom slučaju, Noah djeluje vrlo simpatično (i stylish!), a s obzirom na to da joj je i blizak prijatelj - vjerujemo da je i urnebesno zabavan!

Photo: Splash

Komentari 0