Stars

Emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' ima novu voditeljicu, doznali smo tko je Maja Ciglenečki

  • Maja Ciglenečki novo je televizijsko lice koje ćemo pratiti u ulozi voditeljice emisije Dobro jutro, Hrvatska
  • Iako je magistrirala engleski i španjolski jezik i književnost, 31-godišnja Maja u medijima je prisutna od početka fakultetskog obrazovanja
  • Kako se Maja snalazi u ovim vodama saznat ćemo već u utorak, 17. rujna

U popularnu jutarnju emisiju uz koju se bude već generacije i generacije, Dobro jutro, Hrvatska stiglo je voditeljsko pojačanje. Uz poznatu postavu, Davora Meštrovića, Mirka Fodora, Zlatu Mück, Ognjena Golubića, Ljiljanu Vinković i Ivanu Vilović u ulozi voditeljice pojavit će se i Maja Ciglenečki.

Iako je mnogim gledateljima HRT-ovog programa već poznata zbog izvještavanja s raznih lokacija, 31-godišnja Maja u medijskim je vodama već dugi niz godina. Magistrirala je engleski i španjolski jezik i književnost, radila u prevoditeljstvu i marketingu, ali ljubav prema medijima ipak je prevagnula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) am

U televiziju se zaljubila još na prvoj godini fakulteta kada je upisala i program za voditelje u elektroničkim medijima. Ubrzo je stekla dovoljno znanja potrebnog za njezin prvi TV posao i to na OTV-u gdje je prije desetak godina vodila vijesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) am

Osim toga, Maja se okušala i kao promotorica, voditeljica filmskih festivala i raznih svečanosti pa ne čudi da je njezina karijera sada krenula još i dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) am

"Voditeljstvo me je odvelo u novinarstvo, stvaranje i uređivanje sadržaja, katkad i spikiranje, a najdraža su mi bila javljanja uživo za HTV1 u sklopu emisije Život je lijep. Put sam nastavila s odličnom ekipom Radio Sljemena", rekla je Maja. Lijepa voditeljica je početkom rujna postala i dio drugoga programa Hrvatskog radija. "Veselim se što ću prvi put kombinirati radio i televiziju, volim i jedan i drugi medij i smatram da su ovi angažmani došli u pravom trenutku. Spremna sam za nove izazove, veselim se dinamičnom okruženju i jedva čekam zakoračiti u novu avanturu", piše HRT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) am

Njezin je novi kolega Ognjen Golubić također najavio veliku promjenu. "Nova kolegica koja se našoj ekipi pridružuje u novoj jesenskoj shemi Dobro jutro, Hrvatska", napisao je voditelj ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ognjen Golubić (@ognjen.golubic) am

Maja je suradnju s HRT-om započela 2010. godine u emisijama vanjske produkcije kao što su ZABA 90 sekundi i rubrika Moj vrt koja se i prikazivala u sklopu Dobro jutro, Hrvatska. Danas je Maja već iskusnija novinarka i voditeljica koja će spomenutu emisiju voditi od 17. rujna i to od točno 6 sati i 55 minuta, kako piše HRT. Njezinom se novom angažmanu osobito vesele 2-godišnji sin Luka i suprug Bojan.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0