Stars

Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino vjenčanje u Las Vegasu

  • Ella Dvornik udala se na Valentinovo u Las Vegasu
  • Instagram pratitelji pitali su je o cijeni vjenčanja
  • Ella je svoje vjenčanje platila 900 dolara

Otkada se na Valentinovo udala za svog dugogodišnjeg zaručnika Charlesa Pearcea, vjenčanje Elle Dvornik ne prestaje intrigirati javnost. Mlada blogerica za oca svoje kćeri Balie udala se u Las Vegasu, a na vjenčanju je nosila bijelu čipkanu haljinu domaćeg dizajnera Juraja Zigmana. Prednji dio haljine bio je kraći, a otraga je bio našiven mali šlep. Stajling je upotpunila elegantnom punđom i nude sandalama s dva remenčića. Moramo priznati da je cijeli look izgledao spektakularno i baš u Ellinom stilu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you take .... Loooooool !!!!!!!!

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Dakako, prekrasne fotografije s vjenčanja Ella je podijelila na Instagramu, a njeni pratitelji posljednjih joj dana jako često postavljaju pitanja o svadbi. Ella je oduvijek poznata kao djevojka koja ne skriva mnogo i rado odgovara na pitanja pa nije posustala ni kada su je obožavatelji upitali je li istina da je vjenčanje u Las Vegasu jeftino kao što se piše na internetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

''Vjenčanja se kreću od 100 dolara na dalje. Naše je koštalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa.'' - napisala je Ella uz hrpu smajlića. U kunama, Ellino vjenčanje koštalo je oko 5800 kn, što je višestruko manje od cijene vjenčanja u Hrvatskoj! Iako je zasigurno dodatno potrošila na ostale pripreme, vjenčanje nije prilika u kojoj se treba previše štedjeti. 

Photo: Instagram @Ella Dvornik

Komentari 0