Stars

Ed Sheeran ima Instagram profil za svoje mačke, a mi smo se potpuno zaljubili

Nije tajna da nas je Ed Sheeran potpuno zaveo svojom glazbom. Slatki "ginger" nikako nije ulazio u naš opis idealnog frajera, ali za njim smo poludjele. A sad je učinio nešto zbog čega nam je još draži

Kad je Ed Sheeran tek stigao na scenu, činilo nam se da je izbjeglica iz Gospodara prstenova. Ipak, malo po malo, osvojio nam je srce svojim hitovima u kojima nam je pokazao da je nepopravljivi romantik. Kad smo u PMS-u, slušamo Thinking out loud i Perfect pa se platonski zaljubljujemo. Opasno smo pale na njegov šarm, a nedavno nam je postao još draži.

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Duhoviti ginger otvorio je Instagram profil za svoje mačke. Profil se zove The Wibbles, a Edove preslatke mace, Calippo i Dorito, prave su šarmerice. U kratko vrijeme skupile su čak 271 tisuću pratitelja. U prijevodu, to znači da imaju gotovo 50 tisuća pratitelja više od Jelene Rozge. Dakle, poprilično su popularne. 

 Calippo i Dorito imaju i svoje nadimke - Squish i Pusslé. Nismo ih odmah razlikovi, ali Edovi fanovi su brzo razjasnili da je Calippo prljavobijela maca, a Dorito je, pak, žuti. Po slikama sudeći, one su u Edovu domaćinstvu pravi gospodari. Zaposjele su čak i kadu. 

 

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

Vole sve što vole mladi - dobru kupku, cvijeće i pošteno izležavanje. Njihove zgode su nam naprosto urnebesne i posve razumijemo zašto ih Ed obožava. S njima je proslavio zaruke, Grammya, a objavljena je i snimka na kojima izvodi Thinking out loud samo za zaigrani duo.

 

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

Ed nipošto nije jedini celeb koji ima Instagram samo za svoje  ljubimce. Profil imaju i psi Kylie Jenner te psići Miley Cyrus i Lady Gage, ali moramo priznati da nam nisu ovoliko zanimljivi.

 

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0