Stars
Glumica Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić pozirala s kćeri na njezin 16. rođendan: "Predivna, ima na koga biti lijepa!"

  • Za Eciju Ojdanić danas je važan dan - njezina kći Cvita navršila je 16 godina
  • Glumica je uz emotivnu posvetu na svojem Instagram profilu objavila i zajedničku fotografiju
  • Mnogu su se pridružili čestitkama, ali nisu mogli i ostati imuni na ljepotu mlade Cvite koju je očito naslijedila i od mame

Gumici Eciji Ojdanić njezina obitelj  - suprug, redatelj Robert Orhel, sin Jakov i njezina kćer Cvita daju mnogo razloga da bude ponosna, što glumica nerijetko pokaže i na svojem Instagramu profilu. Priliku nije propustila i povodom 16. rođendana kćerke Cvite kada je uz emotivnu posvetu objavila i zajedničku fotografiju s kćeri. Mnogi su i primijetili kako je Cvita izrasla u prekrasnu mladu djevojku koja je ljepotu naslijedila od mame

Možda vas zanima Ecija je Neveni otkrila kako održava figuru te laskaju li joj usporedbe s Jennifer Lopez Rubrika Stars Stars

‘’Moja prvorođena, moja djevojčica koja to više i nije, moj najljepši cvjetić, moj smisao, moj početak i kraj, moj ocean sreće, moje pogonsko gorivo slavi veliki šesnaesti rođendan! Sva sreća svijeta neka te prati i obasjava ti put”, napisala je Ecija. 

Među čestitkama mladoj djevojki pridružili su se Ecijini poznati kolege poput Bojane Gregorić, Anne Begić Tahiri, Nataše Janjić Medančić, ali i mnogih drugi koji su istaknuli ljepotu mlade djevojke. 

‘’Prava ljepotica, kao i mama’’, ‘’Sretan rođendan mladoj, predivnoj dami. Ima na koga biti lijepa’’‘’Neka joj je sretan, predivna je’’, laskali su mladoj curi pratitelji na Instagramu. 

Kazališna glumica i zvijezda mnogih serija na svome Instagramu prije godinu dana također je podijelila još jedan obiteljski sretan i važan trenutak kada je njezina Cvita upisala srednju školu

Ecija Ojdanić u emotivnoj poruci kćeri odala priznanje: Preambiciozna sam mama, Cvita me naučila lekciju

‘’Zapravo me je moja Cvita smjestila tamo gdje mi je mjesto. U tu kategoriju preambicioznih majki. Ja sam zamislila kako je ona dijete koje je s takvom lakoćom protutnjalo kroz osnovnu školu, s maksimalnim brojem bodova, uz sto slobodnih aktivnosti, klavir, ples, gitara, gluma, sto ekipa.. i ja sam zamislila da ona, s tom pameću i radnim navikama, ide u neke 'najbolje od najboljih' gimnazija. Možda konačno netko i medicinu u obitelji završi ..’’, napisala je glumica. 

Priznala je iskreno Ecija u objavi i dodala kako je kćerka  mirno i artikulirano odbila glumičin utjecaj na svoj život. 

‘’Izabrala je potpuno druge škole, s argumentima koji su me posramili, na prvu. A onda učinili toliko ponosnom i mirnom. Njen život je u najsigurnijim rukama, njenim. A mi ostali smo tu da je volimo i podržavamo. I prihvatimo ako slučajno posrne. Dobro došla u gimnazijski svijet po svom izboru, ponosu mamin’’, ponosno je napisala glumica. 

Lijepa srednjoškolka imala je i priliku krenuti maminim glumačkim stopama. Cvita je tako zaigrala u filmu 'Anka' redatelja Dejana Aćimovića, a svoj filmski debi imala u filmu 'Hitac'.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0