Stars

Dvije Harryjeve bivše bile su mu na vjenčanju, a što je sa svima ostalima?

Vrlo netipično, no na jučerašnje kraljevsko vjenčanje došle su dvije mladoženjine bivše djevojke, Chelsy Davy i Cressida Bonas pa smo istražili kojim putem su njihovi životi krenuli nakon prekida s princom, i što je s ostalim njegovim bivšim ljubavima

Na vječanju Meghan i Harryja, uz članove kraljevske obitelji, Meghanine kolege iz tv serije “Face”  te njegove i njezine prijatelje iz svijeta estrade, umjetnosti i sporta, pojavile su se, pomalo neočekivano, i dvije Harryjeve bivše djevojke - Chelsy Davy i Cressida Bonas.
Chelsy, 32-godišnja pravnica, došla je u tamnoplavoj haljinici modne kuće Alaia, dovoljno kratkoj da pokaže duge, lagano preplanule gole noge, iako protokol nalaže prozirne čarape u boji kože, dok je 28-godišnja glumica Cressida odjenula pomalo boemsku izvezenu haljinu živih boja marke Eponine London. Obje su se dame ponašale kao da im je tu mjesto, premda su upućeni prije vjenčanja tvrdili kako mladoženja nije uvrstio nijednu od svojih bivših djevojaka na popis uzvanika. No, očito je odlučeno da Chelsy i Cressida, s kojima je do danas ostao u donekle srdačnim odnosima, mogu doći u crkvu, ali ne i na zabavu koja je slijedila.

Chelsy Davy

 

 

They are just TOOO CUUUUTE #somanypuppies

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

Kći milijardera koji posjeduje oko 1200 četvornih kilometara zemlje u Zimambveu i bivše Miss Rodezije (kako se Zimbabve prije zvala), Chelsy je upoznala Harryja 2004. u Cape Townu u Južnoj Africi gdje su oboje studirali i ubrzo mu postala prva ozbiljnija djevojka; Harry je čak jednom izjavio da je Chelsy “ona prava”, našto je ona upisala pravo u Engleskoj da mu bude bliže. U vezi su ostali dobrih sedam godina, doduše, s čestim i burnim prekidima, a za to vrijeme Chelsy je postala prava partijanerica, redovita na svim zabavama visokog društva, ali i gotovo član obitelji pa je bila pozvana na 60. rođendan princa Charlesa i na vjenčanje Kate i Williama. Unatoč svemu, ljubav je puknula jer Chelsy navodno više nije mogla podnijeti pritisak javnosti koja je htjela znati i najintimnije detalje njezine veze s princom.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

- Nisam znala izići na kraj s tim. Bila sam mlada, htjela sam biti normalna cura i bilo mi je užasno - objasnila je poslije Chelsy. No, s Harryjem se nije nikad posvađala pa tvrdi da će zauvijek biti dobri prijatelji.
U međuvremenu je seksi plavuša objesila diplomu prava o klin i pokrenula liniju nakita Aya, koji sama dizajnira i proizvodi od dijamanata iz vlastitog rudnika u Zimbabveu. Jedno je vrijeme bila u vezi s superbogatim draguljarom Charlesom Goodeom, šuškalo se i da su zaručeni, ali početkom ove godine su se naglo rastali nakon što je on viđen kako se hvata s Georgijom Toffolo, zvijezdom britanskog reality showa “Made in Chelsea”. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Je li Chelsy posve preboljela Harryja, teško je reći, ali njezin pomalo smrknuti izraz i zamišljeni pogled u daljinu kad je bivši dragi rekao “da” drugoj potaknuli su nagađanja na društvenim mrežama da osjećaji koje gaji prema princu možda i nisu isključivo prijateljski. 

 

Cressida Bonas

Glumica i princ upoznali su se 2012. preko Harryjeve sestrične princeze Eugenie, a hodali su tri godine, ali i Cressidi je, kao i Chelsy, smetalo što je njezin ljubavni život neprestano pod povećalom javnosti. Osim toga, htjela se posvetiti karijeri, ali nitko je nije ozbiljno shvaćao kao glumicu, nego su je isključivo gledali kao Harryjevu djevojku, što je nju dovodilo do ludila.

 

 

By the wonderful Mike Figgis @figgismike 🖤

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

Tako je bar ona objasnila; upućeni tvrde da ju je naljutilo što joj Harry nije htio platiti avionsku kartu da odlete na vjenčanje njegovog prijatelja u New Yorku pa su se posvađali i razišli.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
U svakom slučaju, nakon raskida karijera joj je doista krenula pa je dobila i nekoliko većih kazališnih uloga, a sad snima film sa slavnom Judi Dench; malo je jedino zabrinjavajuće da ju je pohvalio osobno Harvey Weinstein, neposredno prije nego što se našao u središtu skandala sa seksualnim napastovanjem. Cressida je jedno vrijeme bila u vezi s glumcem Edom Holcroftom iz serije “Wolf Hall”, dok joj je novi partner Harry Wentworth-Stanley, 195 cm visoki zavodnik iz ugledne obitelji s kojim je hodala još na fakultetu.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

U Harryjevoj prošlosti ima još poprilično ženskih imena, samo mu nije ni u snu na pamet palo pozvati ih sve na svadbu; to ne bi bio baš dobar početak braka s Meghan, koja sigurno zna da njezin odabranik nije neiskusan u ljubavnim pitanjima, ali pogled na takvu četu bivših obeshrabrila bi i najsamopouzdaniju mladenku.  


Natalie Pinkham

Harry i pet godina starija tv voditeljica rado su pili zajedno, a 2003. navodno i više od toga. Kad je objavljena slika na kojoj je hvata za grudi, izbio je skandal. No, Natalie je sad udana i majka dvoje djece.

 

Cassie Sumner 

Model i pratiteljica nogometaša srela je princa u klubu Chinatown u Londonu kad je njemu bilo 19, a njoj 21 godina. Proveli su noć zajedno, ali očito je na tome i ostalo.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Caroline Flack

Voditeljica britanskog X Factora upoznala je princa preko zajedničkog prijatelja u ljeto 2009., za vrijeme jednog prekida od Chelsy, ali čim je njihova veza postala javna, raspala se.

 

 

@zoemcconnell 👋

A post shared by Caroline Flack (@carolineflack) on

- Kad se sve pročulo, bio je to kraj. Morali smo prekinuti. Više nisam bila Caroline Flack, tv voditeljica, nego Caroline Flack, Harryjeva fufa - izjavila je Caroline, kao da je ona dala nogu njemu, ali čini se da je on ostavio nju i vratio se fatalnoj Chelsy. 

 

Camila Romestrand

Princ je kratko hodao s norveškom pjevačicom benda Eddie the Gun, koja je povjerila prijateljima kako je prespavala u kraljevskoj rezidenciji Clarence House u Londonu gdje joj je Harry osobno poslužio doručak u krevet.

 

 

Beachwaves ☀️🌊

A post shared by Camilla Romestrand (@eddiethegun) on

 

Florence Brudenell-Bruce

Kad su Harry i Chelsy konačno prekinuli, princ se upustio u ljetnu ljubavnu vezu s mladom plemkinjom koja je radila kao model za donje rublje. Uglavnom su se tajno sastajali u njezinom stanu u Notting Hillu.

 


Mollie King

Pjevačica pop skupine Saturdays plesala je 2012. s princom u njegovom omiljenom klubu Bunga Bunga i izišla na pokoje piće. Ali kad je Harry primijetio da Molly daje pomalo indiskretne izjave o njihovoj vezi, prekinuo je.

 

 

Ellie Goulding

Pop zvijezda i princ poznaju se godinama. Ellie je pjevala “Your Song” za prvi ples Kate i Williama na njihovom vjenčanju, a nastupila je i na Harryjevim igrama Invictus i na drugim kraljevskim priredbama. No, izgleda da su postali nešto intimniji kad su se 2016. pohvatali pod dekom na polo utakmici u Berkshireu.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Sve su one sad prošlost jer Harry kreće u novi život s Meghan i više mu ne bi trebalo biti ni na kraj pameti da gleda druge. To što je pozvao Chelsy i Cressidu može se shvatiti kao znak odraslosti i ozbiljnosti, a i signal upućen Meghan da se doista više nema zbog čega brinuti.

 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0