Stars

Doris Pinčić pokazala postporođajnu figuru. Što misliš?

Prije mjesec i pol glumica Doris Pinčić postala je mama drugi put, donijevši na svijet malu Gitu. Obitelj Pinčić-Rogoznica uživa na moru, a mi se ne možemo načuditi Dorisinoj liniji

Ne tako davno uživali smo u trudničkim outfitima glumice i voditeljice Doris Pinčić. Uživala je i ona, očito, vidjelo se po neopterećenim fotografijama i brojnim postovima koje je objavljivala. Svoje blaženo razdoblje iznijela je uz hrpu aktivnosti i nekoliko poslovnih angažmana, a dan za danom sve je više blistala. Njenih izdanja ćemo se uistinu rado prisjećati. 

A onda je 27. lipnja na svijet stigla djevojčica Gita. Odmah moramo priznati da joj je njen brat Donat, Dorisin stariji sin, odabrao preslatko ime. Mama Doris na svom je Instagramu brzo krenula dijeliti doživljaje iz burne svakodnevnice s dvoje male djece. Čini se da četveročlana obitelj maksimalno iskorištava vrijeme i uživa u ljetu. ''E, lako je biti cool i opušten roditelj i guštati 'vako kad su ti u Dalmaciji na raspolaganju i pomoći babe, prababe, tetke, kume..'' - napisala je pjevačica ispod jedne od recentnih objava na Instagramu. 

Jučer se Doris odvažila i podijelila sliku u kupaćem kostimu i uistinu je se ne možemo nagledati. Nema sumnje da joj majčinstvo baš godi i laska. Iako je rodila prije samo dva mjeseca, njena je figura besprijekorna. Brzo je vratila liniju, ali to nije u prvom planu. U prvom planu mora se naći njena spremnost na hrpu fizičkih aktivnosti te zdrav i aktivan život koji vodi već duže vrijeme i na njega se često osvrće. Linija je samo ''nuspojava'' jednog fizički i mentalno zdravog životnog stila. Nemamo što za dodati, osim čestitati mladoj i uvijek nasmijanog mami te poručiti da uživa na svom aktivnom i užurbanom porodiljnom dopustu.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus  

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0