Stars

Doris Pinčić otkrila zašto je idealna predstavnica svog horoskopskog znaka - ali nisu se svi složili

  • Dok je za neke horoskop samo velika prevara, drugi u njemu ipak vide određene životne istine
  • Među potonjima je i Doris Pinčić koja smatra da je barem u jednom segmentu idealna predstavnica svog horoskopskog znaka
  • Naime, voditeljica je priznala kako je prava djevica kada je pospremanje i uređenje doma u pitanju

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pratiteljima na Instagramu je priznala kako su uvriježeni stereotipi o horoskopskim znakovima u njezinom slučaju postali realnost. "Kad horoskopska djevica nanjuši prašinu ispod kauča i činjenicu da je lako može riješiti, prašina se pozdravi sa životom", napisala je 32-godišnjakinja uz fotografiju na kojoj vidimo kako se spremno latila usisavača.

Možda vas zanima Boris Rogoznica u prvom javnom pojavljivanju nakon kraha braka predstavlja se s pjesmom znakovitog naziva Rubrika Stars Stars

"Jeste li vi tipični predstavnici svog horoskopskog znaka ili ne baš?", upitala je voditeljica svoje pratitelje na društvenim mrežama, a na odgovore nije morala dugo čekati. "Ja ne znam ni jednu urednu djevicu. Mislim da je to mit. Ti si prva", "Nema to veze ni sa čim (horoskop je glupost). Jednostavno ili si uredan ili peksin. Treće nema", "Ratoborna djevica",  "O da, djevica po horoskopu, stalno bi nešto brisala, prala", samo su neki od oprečnih komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Možda vas zanima Za ovih 5 horoskopskih znakova sljedeća, 2021. godina bit će godina ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

A ovo pitanje nije propustila prokomentirati ni pjevačica i nekadašnja natjecateljica showa 'Story SuperNova Music Talents' Ivana Radovniković. "Prava djevica, sve djevice koje znam su stvarno picajzle", otkrila je. Osim javnog posla, Ivanu i Doris veže još jedna spona - obje su rođene Zadranke.

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    simpatična i lijepa