Stars

Donna iz Beverly Hillsa zablistala u crnoj mini haljini, mnogi se dive kako izgleda majka petoro djece

  • Tori Spelling oduševila je pratitelje u mini haljini od tila u kojoj sliči na djevojčicu
  • Ova majka petoro djece svakom svojom objavom pratitelje ostavlja zapanjene zavidnom figurom
  • Glumica je danas više posvećena majčinstvu nego karijeri i uživa u obiteljskim trenucima 

Glumica Tori Spelling najpoznatija je po ulozi Donne Martin u u tinejdžerskoj dramskoj TV seriji "Beverly Hills, 90210", u kojoj je glumila s kolegama Jennie Garth, Shannen Doherty, Jasonom Priestlyjem i ostalima. Čak i kad nije na TV-u, majka petero djece često je ispred kamere. Glumica je zadivila pratitelje u crnoj haljini od tila, neonsko zelenim štiklama i velikim naušnicama, a ovim stajlingom izgleda kao djevojka koja je krenula na maturalni ples. 

Možda vas zanima Ova majka izgleda tako mladoliko da nećeš vjerovati koliko zapravo ima godina Rubrika Life&style Life&style

Premda često dijeli svoje fotografije na Instagramu kojima oduševljava pratitelje, obožavatelji joj zamjeraju mnoštvo korekcija koje je napravila, premda je ona potvrdila samo operaciju nosa i grudi. Osim svoje zavidne figure na izazovnim fotografijama, glumica ponekad pokaže i svoju djecu te njihove obiteljske avanture. Jednom prilikom izjavila je kako je biti majka prava privilegija: "Biti majka je privilegija, a ne obveza. Zahvalna sam svojoj djeci što su mi na ovom putovanju dali ulogu vodiča."

Ponosna mama je kupila 9-godišnjoj kćeri i 7-godišnjem sinu potpuno novi Mercedes

Ova 47-godišnjakinja sa suprugom Deanom McDermottom (54) ima petero djece, sinove Liama (14), Finna (8) i Beaua (4) te kćeri Stellu (12) i Hattie (9), a posljednjih godina povukla se iz glumačke karijere te se posvetila obitelji. Glumila je u tek nekoliko filmova, i pojavila se u dva reality showa no po ni jednoj ulozi nije ostala zapamćena kao po kultnoj Donni. Trenutno snima film Bleeding Greed. Riječ je o mladom burzovnom posredniku s velikim snovima o brzom bogaćenju. 

Majka je potrošila 17.000 kuna za odjeću svog sina jer on odbija nositi sve što nije markirano Možda vas zanima Majka je potrošila 17.000 kuna za odjeću sina jer on odbija nositi sve što nije markirano Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@ torispelling

Komentari 0