Stars

Domaći celebrity parovi koji vraćaju vjeru u ljubav

Uvijek izgledaju tako slatko i zaljubljeno - i tako stylish. Ovo su naši zvjezdani parovi kojih se ne možemo nagledati

Neki od njih su nerazdvojni, dok druge jako rijetko uopće viđamo zajedno. Neki su u dugogodišnjem braku, dok druge tek čekamo vidjeti pred oltarom. Celebrity parovi uvijek nas vesele svojim pojavljivanjem, a posebice kada oboje imaju odlične karijere, predivne klince, savršen stil,...

Ponekad nismo sigurni izgledaju li toliko dobro i odvojeni, ali zajedno su savršeni. Srećom, takvih ima mnogo, čak i kod nas. Pogledajte tko se našao na listi naših omiljenih domaćih parova, jer što god oni rade baš uvijek nas uspijevaju oduševiti.

Ljupka Gojić i Mihael Mikić

Manekenka i nogometaš su u braku 11 godina, imaju kćeri Janu Siennu i Milu Amelie, a i treća je prinova na putu u obitelji Mikić. Naša opsesija Ljupkinim Insta stilom traje već dulje vrijeme, a ova preslatka obitelj apsolutno nas oduševi gdje god se pojavi. 

 

Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić od prvog su nam dana jedan od omiljenih estradnih parova. Prije godinu dana par se zaručio na grčkom otoku Zakintosu, a ne možemo ni zamisliti koliko će ovo biti zabavno vjenčanje...Uvijek nasmijani, sretni i veseli, Korana i Ivan svakako su jedan od parova koji nam vraća vjeru u ljubav. 

 

 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Blaženko i Nikolina Lacković

Proslavljeni rukometaš Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina proslavili su desetu godišnjicu braka, a ovaj je stajliš par već godina na meti svih gradskih streetstyle fotografa. Svojim istančanim modnim ukusom, Nikolina plijeni pozornost gdje god se pojavi, a nema sumnje da je dobro modno istrenirala i odabranika svojeg srca.

 

 

9.6.2007.♥️10YEARS♥️ #10yearslove#desetgodina#zehnjahre #hochzeitstag#volimbitiutvomzagrljaju

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Vedran Ćorluka i Franka Batelić

31-godišnji nogometaš ruske Lokomotive i njegova djevojka, pjevačica Franka Batelić, uskoro slave šest godina ljubavi, a ako ovo nije najiščekivaniji brak među hrvatskim celebovima, ne znamo koji jest. Uvijek tajanstveni i samozatajni, Vedran i Franka definitivno su par koji jako rijetko viđamo u javnosti, ali zato njihove Insta fotke govore više od tisuću riječi.

 

Aljoša i Antonia Matković

Glazbenici Aljoša Šerić i Antonia Matković upoznali su se kad su počeli zajedno svirati u Pavelu, a ove godine slave treću godišnjicu braka. U rujnu prošle godine su dobili kćerkicu, a modno osviješteni i zaljubljeni Antonija i Aljoša uvijek privlače našu pažnju.

 

 

Objavu dijeli T O N K A (@matkovicantonia)

Lejla i Tarik Filipović

Vjenčali su se u tajnosti 2007. godine, a deset godina kasnije, i s dvojicom sinova, Dinom i Armanom, Lejla i Tarik Filipović zaljubljeni su kao prvog dana. Jedan od omiljenih parova hrvatske scene često viđamo na društvenim događanjima i apsolutno su uvijek sretni, nasmijani i savršeni. 

 

 

Igor i Olja Vori

Hrvatski rukometni reprezentativac Igor Vori i njegova supruga Olja ove su godine obilježili desetu godišnjicu braka u kojem su dobili i dvoje predivne djece. Ova super stajliš obitelj svake je godine na listama najbolje odjevenih, a Oljin Instagram najbolji je dokaz kako su baš uvijek stilski usklađeni i u trendu.

 

 

Mi❤️

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Bojana Gregorić i Enes Vejzović

Jedan od najljepših i najdugovječnijih parova na sceni zasigurno su glumci Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović. Zajedno su već 13 godina, od toga 11 u braku (u kojem su dobili i dvoje prekrasne djece). Uvijek lijepi i dotjerani, najčešće ih viđamo u opuštenim šetnjama zagrebačkim ulicama, ali i na kulturnim društvenim događanjima. 

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0