Stars

Domaće zvijezde zablistale na koncertu Božić u Ciboni, a svi su gledali u haljinu Doris Pinčić

  • Nakon što je prošle godine bio otkazan radi koronavirusa, ove godine se održao 32. tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni na kojem je sudjelovalo više od 20 izvođača
  • Koncert se izravno prenosio na Hrvatskoj radioteleviziji, a program su vodili Doris Pinčić i Mirko Fodor  
  • Čiji je outfit privukao najviše pozornosti?

Na 32. tradicionalnom božićnom koncertu okupilo se preko 20-ak domaćih izvođača, uključujući Albinu, Sašu Lozara, Šajetu, Franku Batelić, Gorana Karana, Bojana Jambrošića i mnogih drugih. U sat i pol dugačkom programu koji se prenosio na HRT-u gledatelji su mogli čuti najljepše tradicionalne hrvatske božićne pjesme, ali i vidjeti elegantne kreacije u kojima su se pojavile naše zvijezde.

Najveću pažnju privukla je upravo voditeljica Doris Pinčić koja se odlučila za dugačku, svjetlucavu zlatnu haljinu, prigodnu za blagdansko slavlje. 

Lijepa Albina nosila je bijelu haljinu, dok se Franka pojavila u plavom kombinezonu koji joj je stajao savršeno.

Albina otkrila kako nikada ne bi bila s pjevačem: "Muškarci iz moje branše me nisu privlačili" Možda vas zanima Albina otkrila kako nikada ne bi bila s pjevačem: "Muškarci iz moje branše me nisu privlačili" Rubrika Stars Stars

"Jučerašnji glamur. Divan koncert u Ciboni. Bila mi je čast," napisala je predivna Franka u objavi na instagramu s nekoliko fotografija svog outfita, kao i video s nastupa, ispod čega su je brojni pratitelji pohvalili i za izgled i nastup. "Bila si predivna i razvalila si pjevanjem", "Najljepša i najtalentiranija", "Lijepo,elegantno i klasično. Prekrasan glas i stas" -  samo su neke od brojnih pohvala koje je pjevačica dobila.

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić podijelila je nekoliko fotografija s večere na svojim storijima.

 | Autor: screenshot instagram Albina screenshot instagram Albina

Za dugu haljinu odlučila se i bivša Feminemka, Pamela Ramljak koja je doslovno blistala u šljokičastoj srebrno-crnoj haljini do poda i dugih rukava.

 | Autor:

Photo: screenshot instagram Albina

Komentari 0