Stars

Devet novih igrača pridružilo se našoj nogometnoj repki, što smo saznali o njima

Iako nas je rastužila vijest o odlasku nekih igrača iz reprezentacije, izbornik Zlatko Dalić pozvao je novih devet igrača o kojima ćemo tek čitati

Nakon što su se od Hrvatske nogometne reprezentacije, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i osvojenog drugog mjesta, oprostili Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i Danijel Subašić izbornik Zlatko Dalić je pozvao nove igrače u reprezentaciju i to čak njih - 9! Neke već znamo, dok neke moramo tek upoznati. Liga nacija je novo natjecanje UEFA-e koje će se igrati od rujna pa sve do lipnja iduće godine, a kako Hrvatska igra najjaču A ligu, mislimo da je idealno vrijeme da ih predstavimo. Naime, prvu pripremnu utakmicu s Portugalom igramo danas, dok nam slijede utakmice sa Španjolskom i Engleskom. 

KARLO LETICA

Perspektivni, mladi igrač koji je sredinom lipnja iz splitskog Hajduka prešao u belgijski klub Brugge nova golmanska snaga naše reprezentacije. Nakon odlaska Danijela Subašića, 21- godišnji Karlo pozvan je u reprezentaciju. Zgodni golman iz Omiša sa svojom visinom od 2.01 metara sigurno neće proći ne zapaženo. Koliko je zasad poznato, Karlo nema djevojku no to bi se moglo uskoro i promijeniti kad krene 'vatrena ludnica'.

 

A post shared by Karlo Letica (@leticak16) on

BORNA BARIŠIĆ 

Borna Barišić, 26- godišnji branič ovog kolovoza punio je novinske stupce svojim transferom u klub Glasgow Rangers iz Škotske u koji je prešao iz Osijeka. Podatak ima li ovaj mladi, perspektivni dečko iz Osijeka djevojku ne može se naći. No on sam je u lipnju na Instagramu podijeli fotku kako grli prelijepu brinetu, a njegovi pratitelji su komentirali kako su lijep par. Radi li se doista o Borninoj djevojci uskoro ćemo imati prilike vidjeti kad počnu utakmice i djevojke reprezentativaca dođu na tribine bodriti svoje odabranike. 

 

A post shared by Borna Barisic (@bornab7) on

ANTONIO MILIĆ

Još jedan novi branič je i 24- godišnji Splićanin Antonio Milić koji će debitirati s reprezentacijom na ovom natjecanju. Antonio trenutno igra za belgijski klub Anderlecht, dok je prije njega igrao u također belgijskom Oostendeu i splitskom Hajduku. Skoro dva metra visoki Antonio, zasad još uvijek čuva svoju privatnost od očiju javnosti pa tako ima i zaključan profil na društvenim mrežama niti se zna nešto o njegovom privatnom životu. 
 | Autor: Goran Kovačić/PIXSELL Goran Kovačić/PIXSELL

MATEJ MITROVIĆ

Branič koji je za reprezentaciju debitirao još 2014. godine no prvenstvo u Rusiji propustio je zbog ozljede, a trenutno igra u belgijskom klubu Club Brugge. Ovaj 25-godišnjak iz Požege prije Bruggea igrao je i u Rijeci te turskom Bešiktašu. U vezi je s dugogodišnjom djevojkom Anitom Majstorović, s kojom često objavljuje slike na društvenim mrežama. Prvu sliku je tako objavio u svibnju 2014. godine, a Anita ga prati i podrška mu je gdje god igrao. 

 

A post shared by Matej Mitrović (@mitar15) on

 MARIO PAŠALIĆ

Veznjak rođen u Mainzu u Njemačkoj s našom reprezentacijom debitirao je još 2014. godine i otad broji 6 nastupa. Trenutačno ovaj 23- godišnjak igra u Italiji u klubu Atalanta, dok mu je popis klubova u kojima je igrao poprilično dug. Tako su se na popisu našli i Hajduk i  Chelsea, te je bio na posudbi u Monacu, ruskom Spartaku iz Moskve, Milanu te u klubu Elche CF iz Španjolske. Na Instagramu od 2014. godine objavljuje slike s djevojkom Marijom Grbešom za koju kaže da je njegov najveći fan i koja ga prati gdje god ga karijera odvede.

MARKO ROG 

Rođeni 23- godišnji Varaždinac igra na poziciji veznjaka u talijanskom klubu Napoli. Za njega možemo reći i da je povratnik u reprezentaciju jer je prvi put za nju zaigrao još 2014. godine. Koliko smo upoznati  Marko nema djevojku, a na Instagramu osim slika s utakmica često i objavljuje slike s obitelji. Njegove pratiteljice na društvenim mrežama koriste priliku da mu udijele komplimente na fotke koje objavljuje. Prije nego je počeo igrati za Napoli, igrao je za hrvatske klubove Varaždin, Split i Dinamo.

 

A post shared by Marko Rog (@marko_rog) on

Možda vas zanima Ovako naši nogometaši sada uživaju sa svojim ljepoticama Rubrika Stars Stars

DUJE ČOP

Duje je također prvi put zaigrao za reprezentaciju 2014. godine, a trenutno igra u Španjolskoj u klubu Valladolid. Za Duju smo čuli još kad je igrao za splitski Hajduk, a igrao je i u Portugalu, Španjolskoj, Italiji i Belgiji. Duje (28) se uklapa u reprezentaciju i po tome što voli tetovaže. S dugogodišnjom djevojkom Anom Kurobašom često objavljuje slike na društvenim mrežama na kojima možemo vidjeti kako provode vrijeme na odmoru.

 

A post shared by Duje Čop (@dujecop) on

MARKO LIVAJA 

Marko koji je u javnosti poznat kao ''zločesti dečko hrvatskog nogometa'' trenutno igra u atenskom klubu AEK. Ovaj naočit i tetovirani 25- godišnji nogometaš u dugogodišnjoj vezi je s 14 godina starijom splitskom manekenkom Iris Rajčić s kojom ima i dvogodišnju kćerkicu Elizabet. Na društvenim mrežama ovaj par se često hvali prizorima iz obiteljskog života. 

 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko) on

IVAN SANTINI 

Još jedan tata u reprezentaciji je i Ivan Santini koji je povremeno u reprezentaciji od 2017. godine. Ivan (29) koji trenutno igra u belgijskom klubu Anderlechtu s kolegom iz reprezentacije Antonijem Milićem prije toga je igrao u francuskom Caenu. Zadranin Ivan je u braku sa suprugom  Ivanom Miočić od 2014. godine i imaju dvoje djece, dvogodišnju kćer Ivu i jednogodišnju Saru. Ivan često ističe i kako je veliki vjernik.

 

A post shared by Ivan Santini (@sante18) on

Photo: miss7

Komentari 0