Stars

Dejan Lovren pokazao da ima uistinu veliko srce

Već znamo da je Dejan Lovren sjajan nogometaš, divan otac i po mišljenju naših čitateljica, nevjerojatno zgodan muškarac. Ipak, sinoć je na svom Instagram profilu pokazao i da je pravi humanitarac mekog srca

Na Instagram profilu našeg nogometaša Dejana Lovrena sinoć je osvanuo emotivan video u kojem traži pomoć za jednu malenu djevojčicu. Na svoj Instastoryu objavio je sliku objave Lane Klingor Mihić. Ona je podijelila priču o svojoj malenoj imenjakinji Lani koja ide u razred s njenim nećakom te pjevačica provjereno zna da je priča istinita.   | Autor: Screenshot(Smitsonian Channel Screenshot(Smitsonian Channel Desetogodišnja djevojčica prije samo deset dana oboljela je od raka kostiju, a njen lijek nije dostupan u Hrvatskoj. Moguće ga je dobiti u Turskoj po vrtoglavim cijenama. Lana je zamolila da se ova priča podijeli, a Dejan ju je popratio dirljivim videom. 

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Možda vas zanima Dejan Lovren odmara na Hvaru, ali od obožavateljica ne može pobjeći... Rubrika Stars Stars

''Znam da nekolicina vas ne vjeruje, i to s razlogom, jer sam i ja čak osobno pao na takvim lažnim pričama. Ali ja ovu priču osobno znam. Znam curicu, zove se Lana. Nije joj lako i potrebna joj je sva pomoć. Ja, nažalost, nemam sav novac ovog svijeta da svima pomognem. Dajem sve od sebe i naravno da ću ja pomoć, ali ne mogu bez vas. Pokazali smo bezbroj puta koliko znamo ostati tako jaki i čvrsti u takvim situacijama i ajmo to pokazati. Vjerujte meni. I svatko zaslužuje život.'' - kaže Dejan u videu. Njegovi obožavatelji poziv su, čini se, shvatili vrlo ozbiljno.

U proteklih 11 sati video je pogledan preko 230 tisuća puta, a sve pršti komentarima. ''UPRAVO SI POKAZAO ZAŠTO TE SVI VOLIMO! PREDOBAR SI ČOVJEK I TO SE TREBA CIJENITI!'' - kaže jedan od brojnih koji su Dejanov potez pohvalili, a mi se možemo samo složiti. Osim što je jako zgodan (potvrdile naše čitateljice!) i jako talentiran nogometaš, ovaj video uvjerio nas je i da je zapravo veliki humanitarac mekog srca. Uistinu se nadamo da će se Dejanov apel poslužiti pravoj svrsi te da će djevojčica doći do lijeka koji joj može spasiti život. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0