Stars

Dejan Lovren ima poseban poklon za Kolindu

Uoči večerašnje utakmice Vatrenih, opet nas trese nogometna groznica. I ne samo nas.

Uoči večerašnjeg nogometnog okršaja Hrvatske i Španjolske, Vatreno ludilo opet je nakratko obavilo cijelu državu, a svaki korak naših nogometaša ponovno se pomno prati. Prije dva dana srebrni dečki bili su na posebnom primanju na Pantovčaku. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila im je priznanja i odlikovanja povodom trijumfa na Svjetskom nogometskom prvenstvu. 

Neki od dečaka, poput kapetana Luke Modrića, odmah su se pohvalili svojim odlikovanjem Reda kneza Branimira, a pohvalila se i Predsjednica koja je za tu priliku nosila prikladnu crvenu haljinu uparenu s kockastim šalom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznad svih- Hrvatska! 🇭🇷⚽🥈🏆 #Vatreni #budiponosan #iznadsvihhrvatska @hns_cff

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

Nogometaš Dejan Lovren možda je za baš tu priliku pripredio poseban dar za Kolindu. Odlučio joj je uručiti proizvod svog modnog brenda Rockfilius. Na Instagramu brenda objavio je tako sliku etikete na kojoj piše da je komad dizajniran posebno za Kolindu Grabar Kitarović te da je proizveden u Hrvatskoj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud to have @predsjednicarh in our family 🇭🇷 #letsrocktogether #rockfiliusfamily

A post shared by Rock Filius (@rockfilius) on

Po slici je nemoguće prepoznati o kakvom je komadu riječ, ali, s obzirom na to da je Lovrenov brend poznat prvenstveno po majicama, moguće je da je i Predsjednici poklonio jednu u tamnoplavoj ili crnoj boji. Tko zna, možda već večeras saznamo o kojem se komadu radi. S obzirom da je izuzetno sklona domaćem dizajnu, Predsjednica bi ga mogla premijerno pokazati na večerašnjem nogometnom okršaju. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0