Stars
Danijela Trbović

Daniela Trbović pokazala 22-godišnjeg sina Lovru, nismo znale da je tako zgodan!

  • Zapadni dio Zagreba dobio je svoje kino
  • Mnoge poznate osobe došle su jučer na otvorenje novog CineStar kina u Centru Z u Španskom 
  • Među njima bila je i poznata HRT-ova voditeljica Daniela Trbović, koja je došla sa zgodnim sinom Lovrom 

Mnoge poznate osobe došle su na jučerašnje svečano otvorenje novog kina te su uživali u filmu, nastupu Matije Cveka, a na kraju i u golem vatrometu koji je obilježio cijeli event. 

Među brojim poznatim osobama pažnju su privukli voditeljica Daniela Trbović i njen 22-godišnji sin Lovro. Na njihovom primjeru vidi se kako jabuka ne pada daleko od stabla, jer zgodni Lovro očito je pokupio gene svoje vječno mladolike majke, a čini se i kako ide maminim stopama kad je riječ o modi. Naime, oboje su bili u ležernim street style kombinacijama, ali očito pomno usklađenima. Premda, ruku na srce, Lovro je bio najljepši modni dodatak svojoj majci, zar ne? 

Daniela Trbović i njen sin Lovro | Autor: Pixel Željko Hladika Pixel Željko Hladika Daniela Trbović i njen sin Lovro

„Nisam slijepa obožavateljica njegova lika i djela, ali solidan je - dobar, topla je i empatična osoba. Naravno, prostora za poboljšanja i napredak ima, ali to više nije u mojoj moći“, izjavila je ranije Daniela u intervjuu za Story. „S obzirom na to da smo samo nas dvoje obitelj, vjerojatno smo zato i bliskiji. Ja sam sve ono što voli i sve što ne voli. Dva u jednoj! Otvoreni smo jedno prema drugome i zna da je mama uvijek tu za njega. Doduše, radujem se vremenu kad ću iščekivati da mi dođe u posjet“, dodala je voditeljica. 

Među brojnim poznatim licima na otvaranju novog CineStar kina bili su i Iva Radić, Ana Radišić, Marijana Mikulić, Aleksandra Dojčinović, Hiljson Mandela te Pedro Soltz. 

 | Autor: Pixel Željko Hladika Pixel Željko Hladika  | Autor: Pixel Željko Hladika Pixel Željko Hladika  | Autor: Pixel Željko Hladika Pixel Željko Hladika

 

Photo: Slaven Branislav Babić/Pixsell

Komentari 0