Stars

Daniel Craig se prvi puta u javnosti pojavio s kćeri, mnogi smatraju kako bi ona trebala biti novi James Bond

  • Premijeru novog filma o Jamesu Bondu glavni je glumac Daniel Craig pohodio u neočekivanom društvu
  • Dok njegova supruga Rachel Weisz snima novi film, na crvenom tepihu se pojavio u društvu kćeri Elle
  • Premda su oboje glumci, oca i kćer nemamo često priliku vidjeti zajedno pa je mnoge iznenadio njihov potez

Na londonskoj premjeri novog filma o Jamesu Bondu, nazvanog 'Za smrt nema vremena', glavni glumac Daniel Craig došao je u pratnji kolegice glumice Elle Loudon. Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu, a ova informacija iznenađuje ako uzmemo u obzir informaciju kako je 29-godišnjakinja njegova kći iz prvog braka.

Kate Middleton zablistala je na premijeri novog filma o Jamesu Bondu Možda vas zanima Nikad ljepša! Kate Middleton zasjenila je sve na premijeri filma o Jamesu Bondu, svi pričaju o djevojci u zlatnom! Rubrika Stars Stars

Ellina majka je škotska glumica Fiona Loudon, a mlada djevojka u svojoj profesionalnoj karijeri koristi majčino djevojačko prezime. Premda je brak njezinih roditelja bio kratkog vijeka, djevojka gaji dobre odnose s ocem, a nerijetko objavljuje i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ujedno, karijeru je baš poput roditelja odlučila ostvariti u glumačkom svijetu, no do sada nije imala većih uloga. Usmjerena je prvenstveno na rad u kazalištu, a pojavila se i u nekoliko kratkih filmova.

Ipak, mnogi su pri pogledu na zajedničke fotografije oca i kćeri zaključili kako bi Ella bila savršena za ulogu Jamesa Bonda. Nažalost, s ovom konstatacijom se ne bi složio njezin otac, budući da je nedavno izjavio kako smatra da tajnog agenta 007 ne bi trebala glumiti žena. "Zašto bi žena trebala glumiti Jamesa Bonda kad bi trebala postojati uloga jednako dobra kao što je James Bond, ali za ženu?", ustvrdio je Craig.

Možda vas zanima Obožavatelji su začuđeni koliko Eminemova kći Hailie sliči tati: "Ovo je kao copy-paste" Rubrika Stars Stars

Mlada glumica je društvene mreže odlučila iskoristiti kako bi se i javno zahvalila ocu što ju je poveo na premijeru te je istaknula kako je bila velika čast promatrati ga iz prvih redova. Osim Elle, 53-godišnji glumac iz braka s Rachel Weisz ima i trogodišnju kćer kojoj nikada javno nisu obznanili ime. Mnoge je iznenadilo što se njegova supruga nije pojavila na premijeri, no njezin izostanak opravdan je angažmanom na novom filmu.

Photo: Press Association/PIXSELL

Komentari 0