Stars

Claudia Schiffer danas navršava 50, slavljenička haljina božanstveno joj pristaje

  • Jedan od najuspješnijih supermodela svijeta koji je žario 1990-ih, Claudia Schiffer, danas slavi 50. rođendan
  • Rođendan je proslavila kod kuće, ali tp-top sređena, u prekrasnoj Balmain haljini koja joj divno pristaje
  • Claudia je mama troje djece i u sretnom je braku s filmskim producentom

Claudia Schiffer (50) njemački je supermodel koji je 90-ih bio čak na petsto naslovnica vodećih modnih magazina, a njezino bogatsvo procijenjuje se na nešto malo manje od 40 milijuna funti. Danas je, kući, s tortom i u prekrasnoj Balmain haljini s diskretnom šminkom, proslavila 50. rođendan -  i još izgleda spektakularno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @olivier_rousteing for my beautiful @balmain birthday dress! 💙 I love it.✨🎁 🎂🎉🎈

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Danima prije rođendana, na Instagramu je objavljivala podsjetnike na svoju zbilja fantastičnu karijeru supermodela i najdraže suradnje...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday countdown #2... some fun cover moments #FBF

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

... ali podijelila i uspomene iz djetinjstva: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday countdown starts with a #tbt... special memories from the family album  👶 👧 🎂 😂

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Iako joj karijeru nikad nisu obilježavali skandali, Claudia danas živi totalno mirniji lifestyle. U sretnom je braku od 2002. s američkim flimskim producentom Matthewom Vaghnom s kojim ima troje djece, sina Caspera (18) i kćeri Clementine (16) i Cosimu Violet (10). 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Duge noge, plava kosa, širok osmijeh i pune usne bile su inspiracija mnogim modnim dizajnerima, ali Claudia nije oduvijek imala takve planove. U mladosti njezin put trebala je biti očeva odvjetnička firma u kojoj bi se nakon prava zaposlila, ali moda i modni svijet su je privlačili, te je kasnije odbacila pravo kao opciju i posvetila se isključivo karijeri modela. Prva naslovnica koja ju lansirala na europsko tržište bila je za francusko izdanje časopisa Elle nakon kojeg je put prema zvijezdama krenuo velikom brzinom. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Pojavila se u nekoliko velikih filmskih naslova i spotova, ali puno uspješnija joj je karijera modela od glumice. Najpoznatiji film u kojem se pojavila je, sad već klasik, Zapravo ljubav. 

Možda vas zanima Claudia Schiffer otkrila koji je potez čini ljepšom, a zbog čega bi se svaka kozmetičarka uhvatila za glavu Rubrika Beauty Beauty

Danas je rijetko viđamo na društvenim događanjima i u medijima, ali zato kad se pojavi zablista. U pratnji svog muža pojavila se prije dvije godine na londonskoj premijeri filma o Eltonu Johnu, 'Rocketman', gdje je privukla sve poglede na sebe u prekrasnoj haljini Zahima Murada inspiriranoj akvarelom plave boje i boje fuksije. Haljina s efektom sjaja osigurala joj je da bude u centru pažnju. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nezamislivo nam je da se ova dugonoga ljepotica zbog svoje visine osjećala izolirano u društvu, ali i to je dokaz da su nesigurnosti najnormalnija stvar, pa čak i kad imaš titulu supermodela.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Što radi i gdje se skriva Claudia Schiffer? Mi znamo! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0