Stars

Slažeš li se da je Chris Evans najseksi muškarac na svijetu? Izgleda da će magazin People tako odlučiti

  • Magazin People svake godine dodjeljuje titulu "najseksi muškarca na svijetu" koji te godine krasi naslovnicu popularnog magazina
  • Glasine kažu kako će u 2021. laskava titula pripasti glumcu Chris Evansu
  • Chris je bio u utrci za pobjedu i prošle godine, međutim jedan mali skandal mu je pokvario šanse

Glasine kažu kako bi ovogodišnji najseksi muškarac na svijetu, koji će krasiti naslovnicu kultnog magazina People, mogao biti Marvelov Captain America - Chris Evans. 

Poznata tračerska rubrika Page Six New York Timesa navodi kako brojni izvori potvrđuju da će 40-godišnji glumac sljedeći tjedan biti predstavljen na sljedećoj naslovnici časopisa kao ovogodišnji "najseksi čovjek na planeti".

Evans je u utrci za ovu laskavu titulu bio još prošle godine, međutim mali skandal koji je uključivao sliku njegovog penisa na društvenim mrežama ga je, navodno, koštao pobjede.

Naime, Evans je u rujnu 2020. slučajno (?) objavio golišave fotografije dok je pokušavao objaviti video na Instagramu. Fotografija je brzo uklonjena, međutim nije promakla milijunima pratitelja od kojih su neki brzo fotkali zaslon te se tako Evansov penis proširio društvenim mrežama i postao trending unos na Google tražilici. Evans nije posebno komentirao ovaj mali incident, ali ga je iskoristio da pozove ljude da glasuju na sljedećim izborima, napisavši na Twitteru: "Sada kada imam vašu pažnju... Glasajte Nov 3!"

 | Autor: Screenshot Screenshot

 

Page Six navodi kako je Evans bio u razmatranju za lice godine još prošle godine, međutim "nije bio dobar trenutak" te je najseksi živućim muškarcem proglašen njegov kolega iz Marvel svemira, poznat kao negativac iz Crne pantere - Michael B. Jordan. Hoće li Chris Evans biti najnoviji najseksi muškarac na planeti ili će mu ove godine netko drugi uzeti pobjedu saznat ćemo sljedeći tjedan kada izlazi novi broj magazina.

Magazin People još od 1985. godine bira najseksi muškarca među hollywoodskim ljepotanima, a prvu naslovnicu je krasio tada fatalni i super popularni Mel Gibson. U sljedećih 25 godina na naslovnicama popularnog magazina našli su se poznati glumci, pjevači i sportaši uključujući Idris Elbu, David Beckhama, Chrisa Hemswortha, Bradleya Coopera i mnogih drugih. 

 | Autor:

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0