Stars

Channing Tatum i Jenna Dewan: Što je dovelo do razvoda?

Mislili smo da je prvoaprilska šala, ali očito nije bila. Jedan od omiljenih holivudskih parova nakon devet godina braka službeno objavio kraj ljubavi

Jedan od naših omiljenih američkih parova zajedničkom je izjavom objavio svijetu da im slijedi razvod. Channing Tatum (38) i Jenna Dewan (37) upoznali su se 2006. godine na snimanju filma Step Up, a ljubav je planula kako su često znali reći "na prvi pogled". Vjenčali su se 2009. godine, a par je u međuvremenu dobio i kćerkicu Everly (5)

Ovom emotivnom porukom koju su oboje objavili na svojim službenim Instagram profilima slomili su srca brojnim obožavatelja diljem svijeta, uključujući i nas...

Ova godina nikako nije počela dobro za holivudske parove jer nakon Jennifer Anistona i Justina Therouxa, Anne Faris i Chrisa Pratta sada smo tužni i zbog još jednog divnog para. Iako supružnici tvrde da ih ne razdvavaju nikakve tajne, već 'je dvoje prijatelja shvatilo da je vrijeme da uzmu malo svog prostora i pomognu jedno drugom da žive najveselije i ispunjene živote', strani mediji pišu kako se vidjelo da među njima više ne cvjetaju ruže kada se Jenna pojavila sama na Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara. Kada su je novinari tada pitali gdje joj je suprug, koji je također bio pozvan na tu zabavu, Jenna je odgovorila da je 'na očinskom dežurstvu i jako sretan što ima slobodnu večer'. Također, OK! je pisao da je njihova veza postajala slabija svaki put kad bi Channingova karijera posrnula: "On je bio pod takvim pritiskom i njih dvoje više nisu komunicirali kao prije". Magazin je također navodio izvor koji je tvrdio da je Chan postao opsjednut karijerom i zanemarivao suprugu i kćer. 

Ne moramo ni naglašavati da su fanovi diljem svijeta šokirani ovom neočekivanom viješću, ali gledajmo na stvari pozitivno - cure, pa Channing je ponovno na tržištu!

 

Objavu dijeli Channing Tatum (@channingtatum)

 

Photo: Getty Images

Komentari 0