Stars

Čestitamo! Srebrni golman Danijel Subašić postao je ponosni tata

  • Da par očekuje dijete otkriveno je u veljači kada su šetali centrom Zagreba
  • Njegova supruga Antonija Bozza u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela sinčića
  • Par je u vezi od srednje škole te su vrlo tajanstveni kad je u pitanju njihov privatni život

Tmuran ponedjeljak bio je sve osim toga u obitelji Subašić-Bozza. Nogometni vratar Danijel Subašić i njegova supruga, Antonija Bozza, nakon 17 godina veze postali su roditelji dječaka, prenosi StoryIz izvora bliskih obitelji saznaje se da je maleni na svijet došao u ponedjeljak, 13. svibnja u podne u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Da par očekuje dijete otkriveno je sredinom veljače kad su ih fotografi uhvatili u šetnji na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a Antoniji se već tada trudničku trbuh jako nazirao. Ni vratar nogometnog kluba Monaco i srebrni iz Rusije, ni njegova supruga, nisu se izjašnjavali o trudnoći u medijima, a poznati su po tome da nikad ne pričaju o privatnom životu. 

Možda vas zanima Esmeralda: San mi je vratiti se u Hrvatsku, i to s mojim sinovima koji obožavaju Modrića i Rakitića Rubrika Stars Stars

Tijekom nogometnog prvenstva u Rusiji, Danijel je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa suprugom te ju je predstavio javnosti. Uz fotografiju je napisao: ''Moja žena, moja stijena, moja kraljica! #ljubavsezoveimenomtvojim". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Podsjetimo, Danijel (34) i Antonija (33) zajedno su još od tinejdžerskih dana, već 17 godina. Da mu je supruga velika podrška, ovaj Zadranin je nekoliko puta i sam istaknuo te se tijekom Svjetskog prvenstva našalio i u objavi na društvenim mrežama napisao kako je ipak ona najbolji golman jer mu sve brani. Skladni par već nekoliko godina živi u Monte Carlu, a ne sumnjamo kako će rođenje sinčića Danijelu biti poticaj za još bolje sportske rezultate.

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0