Stars

Čestitamo! Naša poznata glumica očekuje svoje prvo dijete

Nataša Janjić potvrdila je šuškanja o svojoj prvoj trudnoći

Lijepa 36- godišnja Splićanka, kako je objavio portal Story, očekuje svoje prvo dijete. Sretnu vijest je potvrdila i sama Nataša Janjić na portalu za koji je izjavila: “Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu”.  Prvo dijete očekuje s godinu dana mlađim partnerom Nenadom Medančićem, ortopedom iz Pazina, piše Tportal. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Nataša je na društvenim mrežama ovo ljeto objavljivala slike s putovanja u Barcelonu gdje je, pretpostavljamo, bila i s novim odabranikom. Obično je javnost znala za njezine veze, no do objave o trudnoći nije se znalo ima li Nataša novog partnera, te je ovog puta odlučla zaštiti svoju intimu od očiju javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Možemo slobodno reći kako je 2018. godina - Natašina godina. Naime, sredinom kolovoza crvenokosa glumica je dobila nagradu za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Comic Sans' na Pula Film Festivalu.  

Iza Nataše je i jedan brak s voditeljem Joškom Lokasom, te nekoliko ozbiljnijih veza, no sada je, izgleda, napokon pronašla pravog partnera i uživa u trudničkim danima nakon kojih je očekuje uloga života. “U svojoj matičnoj kazališnoj kući Gavella izašla sam iz postojećih predstava, trenutno sam na bolovanju i svim mislima u slatkom iščekivanju.” izjavila je Nataša za Story. 


Možda vas zanima Nives Ivanišević rodila sina, izbor imena nas je oduševio Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0