Stars

Čestitamo! Jelena i Momčilo Otašević dobili su drugo dijete, mama je uputila divnu poruku

  • Supružnici i glumački par Otašević, Jelena i Momčilo,  postali su po drugi puta roditelji
  • Glumica je u Petrovoj bolnici rodila zdravog sinčića, a njegovo ime još uvijek nije poznato
  • Par već ima kći Mašu, a zajedno odgajaju i Lotu, Jeleninu kći iz prvog braka

U obitelj glumačkog para stigla je prinova! Jelena Otašević rodila je jučer, 24. studenoga, sina u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Bliski izvori obitelji potvrdili su za Gloriu kako je dječačić na svijet stigao par dana prije termina, a Jelena je oko podneva pohitala u bolnicu nakon što joj je pukao vodenjak.

Glumica je rodila oko 16 sati, porod je prošao bez komplikacija, a majka je na svom Facebook profilu objavila: "Stigao nam dječak. I svijet je opet mlad". Za koje su se ime sretni roditelji odlučili još nije poznato. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Kakav poljubac! Ovo je najromantičnija slika Ivana Šarića i Korane Gvozdić Rubrika Stars Stars

Ovo je drugo dijete koje je 39-godišnja Dubrovčanka dobila u braku s devet godina mlađim crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem. Par ima dvogodišnju kći Mašu, a Jelena iz prethodnog braka ima i 11-godišnju Lotu.

Prilikom gostovanja u miss 7 showu 'Friday live s Nevenom Rendeli i gostima', glumac domaćoj publici dobro poznat po svojoj ulozi u seriji 'Kud puklo da puklo', priznao je kako ga je razveselila vijest o prinovi u obitelji te otkrio kako mu je do sada najteži dio glumačkog posla bilo upravo odvajanje od obitelji.

"Ne uživam u slobodi koliko mi fale, stalno gledam slike, snimke i to sve. Ali opet znam da sve što radim, radim zbog njih pa nekako to lakše pada. Recimo, Maša je prohodala, a ja sam bio na setu, sad se bojim da će Maša propričati, a ja ću biti na setu. Nije mi to najljepši scenarij, ali Bogu hvala da ima posla pa će Maša živjeti ljepše", otkrio je u lipnju.

Možda vas zanima Ljudi su podijelili koju su važnu lekciju o vezi naučili od svojih roditelja, prepoznaješ li se? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Podsjetimo, par se upoznao 2013. godine na snimanju serije 'Zora dubrovačka', no njihovo prijateljstvo je tek dvije godine kasnije preraslo u nešto više. Glumci su svoju vezu brakom okrunili 2018. godine na tajnoj ceremoniji održanoj u Momčilovoj rodnoj Crnoj Gori.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0