Stars

Celine Dion i 16 godina mlađi muškarac dodirima u javnosti potvrdili glasine o ljubavnoj vezi?

Kanadska pjevačica Celine Dion sinoć se u društvu mlađahnog pjevača pojavila na reviji Alexandre Vauthier u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu

Nakon smrti supruga Renéa Angélila, popularna pjevačica Celine Dion navodno ponovno ljubi - i to 16 godina mlađeg muškarca. Riječ je o pjevaču i ilustratoru Pepeu Munozi koji se već neko vrijeme ne odvaja od 50-godišnje pjevačice. Nagađanja o njihovoj vezi pojavila su se još lani, a oboje su tvrdili da su samo dobri prijatelji. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Međutim, njihove najnovije fotografije govore potpuno suprotno. Naime, Celine i Pepe pojavili su se na reviji Alexandre Vauthier u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu i ondje pokazali da su prisniji nego što tvrde da jesu. Osim što nisu skidali poglede jedno s drugog, neprestano su se dodirivali i suptilno razmjenjivali nježnosti

Mlađahni Pepe je pjevačici namještao i dekolte, a u jednom trenutku izgledalo je kao da će se poljubiti. Pjevačica je tom prilikom odjenula dugu šljokičastu haljinu s dubokim dekolteom i izazovnim prorezom koji je otkrivao njene duge mršave noge. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Podsjetimo, Celine Dion bila je u braku s 26 godina starijim Renéom Angélilom, a nikada nije krila da joj je on bio prvi i jedini muškarac u životu. Pjevačica je nerijetko isticala kako se ne može zamisliti s drugim muškarcem jer i dalje voli svog pokojnog supruga i da joj muškarac nakon njega nije potreban u životu.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nama se, pak, čini da je pjevačica opasno zagrijana za 34-godišnjeg plesača i da je jako sretna u njegovom društvu. Vrijeme će pokazati postoji li među njima nešto više od prijateljstva.

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0