Stars

Čarobna haljina Bojane Gregorić oduševila Instagram

Naša predivna glumica svojim je lookom ostavila bez daha sve prisutne na dubrovačkoj premijeri Glembajevih

Sve oči 68. Dubrovačkih ljetnih igara sinoć su bile uperene u Bojanu Gregorić Vejzović. Na premijeri predstave Gospoda Glembajevi naša se poznata glumica, i zvijezda Krležine drame, pojavila u spektakularnom izdanju koje nas je apsolutno oduševilo!

U Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, Bojana je prošetala u predivnoj bijeloj haljini s potpisom modnog dvojca eNVy room, a ovakve toalete do sada smo navikli vidjeti jedino na mladenkama. Svilena slip haljina otvorenih leđa na Bojani stoji kao salivena, a u kombinaciji s romantično podignutom kosom te jednostavnim makeupom, ni ne čudi nas što komplimenti i pohvale dolaze sa svih strana. 

 

Kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Bojana nas često oduševljava svojim modnim izletima, ali ovoga je puta nadmašila sva naša očekivanja. Stoga i ne čudi što su ženstvenost, elegancija i ljepota samo neki od epiteta koje uvijek vežemo uz njeno ime...

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninach_

    Predivna !!