Stars

Čak i našminkan, David Beckham je opako seksi, slažeš li se?

David Beckham nova je zvijezda američkog Love magazina, a na naslovnici je osvanuo - našminkan!

Ma čak i našminkan, britanski nogometaš David Beckham (43) nama izgleda seksi! Osvanuo je na novoj naslovnici Love magazina u potpuno drugačijem izdanju nego inače, s jakim zelenim make upom i matching tetovažama na vratu. Čini se da David prati i make up trendove, s obzirom na to da je upravo ova boja sjenila najavljena kao novi veliki trend za 2019. godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine)

Iako je našminkani David nešto potpuno novo za nas, on nije prva muška zvijezda poznata po nošenju makeupa. Tamne boje na očima nosile su rock zvijezde 70-ih i 80-ih, a u modernije doba pamtimo Billie Joe Armstronga iz Green Daya te Petea Wentza iz Fallout Boya. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

David je modna ikona, baš kao i njegova supruga Victoria, a osim modne, znači li ovo kako Beckhamovi planiraju napasti i beauty industriju? Kakva god se inspiracija krije iza ovog snimanja, ona samo potvrđuje kako je David potpuno svestran i prilagodljiv. Jedan od miljenika ženske populacije diljem svijeta novom je naslovnicom pokupio samo pohvale i komplimente. Fanovi na društvenim mrežama pod naslovnicom dijelile svoje oduševljenje lookom i uspoređuju ga s Davidom Bowiejem.

Ima li išta što neće dobro pristajati Davidu?

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0