Stars

Bradley Cooper i Gigi Hadid su najvrući par: s kim je sve hollywoodski ljepotan bio u vezi prije nje?

  • Glumac Bradley Cooper već više od 20 godina mami uzdahe žena diljem svijeta pa niti ne čudi što su njegov ljubavni život ispunjavale samo hollywoodske ljepotice
  • Najduže je bio s manekenkom Irinom Shayk, a sada ga non-stop viđamo s Gigi Hadid 
  • No, prije Irine i Gigi bilo je tu još ljepotica pa smo odlučili napraviti mali presjek i istražiti koga je sve to ljubio jedan od najseksi muškaraca na svijetu 
  • Pročitaj također: Bradley Cooper otvorio je srce: "Nisam siguran bih li danas bio živ da nije bilo moje kćeri"

Hollywoodske romanse nikada nam neće prestati biti zanimljive, a jedna koja nas je posebno zaintrigirala ovih dana je ona između glumca Bradleyja Coopera i manekenke Gigi Hadid. Naime, o njihovoj se vezi šuška još od kraja prošle godine, ali sada se čini da su stvari postale prilično ozbiljne jer su prije nekoliko dana snimljeni na odmoru na Sardiniji s Bradleyjevom obitelji. Osim Gigi, Bradley je, u svojih gotovo 50 godina, ljubio i brojne druge hollywoodske ljepotice, a mi smo se prisjetili tko je sve (barem nakratko) uspio zarobiti njegovo srce. 

Jennifer Esposito 

Bradley Cooper i glumica, scenaristica i redateljica Jennifer Esposito svoju su romansu otkrili u siječnju 2006. godine na dodjeli Zlatnih globusa. U listopadu su već bili zaručeni te su se vjenčali u tajnosti u prosincu. Ljubavna idila nije dugo potrajala jer su se Cooper i Esposito razveli samo četiri mjeseca kasnije. 

 | Autor: Pixsell/NPX/Press Association Pixsell/NPX/Press Association Foto: Pixsell/NPX/Press Association

Renée Zellweger

Bradley i Renée upoznali su se još 2006. godine na snimanju filma 'Slučaj 39', ali su počeli dejtati tek 2009. godine. Toliko su bili zaljubljeni da je Renée vrlo brzo upoznala njegove roditelje i s njima čak slavila Božić. No, prekinuli su 2011. godine, ali su ostali u dobrim odnosima. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Jennifer Lopez

Ubrzo nakon prekida s Renée Zellweger, Cooper je viđen na večeri s Jennifer Lopez. Njih dvoje su tvrdili kako se radilo o poslovnoj večeri, ali mjesec dana kasnije su ih paparazzi snimili kako se zajedno voze po Los Angelesu čime su potaknuli brojne špekulacije. Izvori bliski Jennifer Lopez rekli su kako joj njegova pažnja jako prija. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Zoë Saldaña

Na početku 2012. godine, Bradley je primijećen na večeri s glumicom Zoë Saldañom, a nekoliko tjedana kasnije su viđeni na jednom koktel partyju kako se ljube i izmjenjuju nježnosti. Saldaña je ubrzo postala jako bliska s Cooperovom mamom s kojom je čak išla i u shopping. No, romansa nije dugo trajala i Bradley i Zoë su 2013., na Novu godinu, potvrdili da su prekinuli. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Suki Waterhouse

Suki Waterhouse i Bradley Cooper upoznali su se u veljači 2013. godine kada su zajedno otišli s jedne dodjele nagrada. Nakon toga su snimljeni u brojnim izlascima, te su jedno drugome bili pratnje na dodjelama nagrada. Prekinuli su 2015. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosnima. 

 | Autor: profimedia profimedia Foto: Profimedia

Irina Shayk

Da bi manekenka Irina Shayk i Bradley Cooper mogli biti par, svi su pomislili u travnju 2015. godine kada su snimljeni kako zajedno gledaju jedan mjuzikl. Ubrzo nakon toga, počeli su zajedno živjeti u Londonu, ali o svom privatnom životu nisu željeli govoriti javno. U travnju 2017. godine dobili su kćerkicu, ali su prekinuli u lipnju 2019. godine. No, ostali su u dobrim odnosima, a u godinama nakon prekida, često su se širile glasine da su se možda pomirili s obzirom na to da su često viđani na zajedničkim odmorima, večerama, u šetnji pasa...

 | Autor: Pixsell/Hahn Lionel/ABACA Pixsell/Hahn Lionel/ABACA Foto: Pixsell/Hahn Lionel/ABACA

Huma Abedin

Bradley i američka politologinja Huma Abedin upoznali su se u svibnju 2022. na Met Gali gdje ih je povezala Ana Wintour. Izvor blizak Bradleyju je za magazin People rekao kako je on fasciniran Humom, ali da se stvari između njih odvijaju sporo. No, čini se kako ta romansa nije dugo potrajala jer se, u kolovozu 2022. počelo šuškati da se Bradley pomirio s Irinom Shayk. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia/Canva

Gigi Hadid

Nakon svih djevojaka s kojima je bio duže ili kraće, napokon dolazimo do sadašnje - Gigi Hadid. Gigi i Bradley su se počeli družiti u listopadu 2023. godine, a izvor blizak paru je rekao kao se za sada samo zabavljaju i ne razmišljaju previše o ozbiljnoj vezi s obzirom na to da oboje imaju djecu i vrlo aktivne karijere. No, njih su dvoje nedavno snimljeni na zajedničkom odmoru na kojemu su bile i Bradleyjeva kći i majka. Čini se da ipak stvari postaju puno ozbiljnije. 

 | Autor: profimedia profimedia Foto: Profimedia

Photo: profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Dobro ih je promijenio