Stars

Brad Pitt sreću u ljubavi ponovno potražio s kolegicom?

Kako strani mediji prenose, postoji novi ljubavni par u Hollywoodu. Posljednjih dana su sve jače glasine o vezi glumice Charlize Theron i njezinog kolege Brad Pitta

Glumica i dobitnica Oskara za film 'Čudovište' Charlize Theron i poznati glumac Brad Pitt navodno su se zbliži prošlog Božića, piše The Sun. Par se upoznao preko glumca Sean Penna, bivšeg zaručnika plavokose glumice rođene u Južnoafričkoj Republici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charlize Theron (@charlizeafrica)

Kako The Sun navodi, par je prvo vezalo prijateljstvo iz kojeg se rodila ljubav. Navodni novopečeni par na nije skidao ruke jedno s drugoga na prošlotjednom eventu. Ukoliko se ova glasina pokaže istinitom, 55- godišnjem Bradu ovo će biti prva ozbiljna romansa nakon razvoda od Angeline Jolie 2016. godine s kojom ima šestero djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izzet BİRİ (@izzet1592)

Charlize, koja je sa Sean Pennom prekinula zaruke 2015. godine, navodno je posjetila Brada u njegovom domu u Los Felizu u Los Angelesu, ali još nije upoznala njegovo šestero djece. Charlize je i sama majka dvoje djece, sina Jacksona i kćerkice August. Izvor poznat The Sun je rekao: ''Neformalno se viđaju gotovo mjesec dana. Ironično je da su postali prijatelji preko Seana, a stvari su se razvile.'' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charlize Theron (@charlizeafrica)

Par je viđen prošlu subotu nakon odgledanog niza različitih filmskih projekcija. Brad je tako gledao je film "If Beale Street Could Talk", čiji je izvršni producent, u privatnoj kući dok je 43- godišnja Charlize bila posebni gost na projekciji novog filma Alfonsa Cuaróna, Roma u losanđeleškom Chateau Marmontu. Izvor poznat The Sunu je izjavio: ''Brad je došao u Chateau nakon projekcije, presvukao se i pridružio Theron u kutu bara. Charlize je ispijala koktel s votkom, a Brad mineralnu vodu. U jednom trenutku Brad je kolegici namignuo te joj stavio ruku oko leđa. Oboje su izgledali stvarno sretni.'' Bradov tim zasad je odbio komentirati njegovu novu romasnu. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0