Stars

Brad Pitt je htio platiti Khaleesi da zajedno gledaju Igru prijestolja!

Mislili smo da smo mi jedini koji bi napravili ovako nešto - a izgleda da ni celebrityji nisu imuni na "Igru Prijestolja"!

Brad Pitt je ogroman fan 'Igre prijestolja', a to je nedavno i dokazao. Naime, prošlu subotu je na humanitarnoj gali glumca Seana Penna na kojoj se prikupljaju sredstva za oporavak Haitija nakon velikog potresa, ponudio ludo velike novce ne bi li dobio priliku da gleda epizodu popularne serije s Emilijom Clarke, odnosno Khaleesi. Što misliš o koliko se novca radi? O 120 tisuća dolara!

Prema Us Weeklyju, Pitt se dosađivao tijekom aukcije, no kada je vidio da se nudi opcija vezana za 'Igru prijestolja', odmah je uskočio s ponudama! Krenuo je s 80 tisuća dolara, na kraju završio na 120, ali je odustao kada su ponude porasle na 150 tisuća dolara. Sretni (i jako, jako bogati) dobitnik Emiliju će "odvesti kući" za 160 tisuća dolara. 

Ovaj event je bio pravi bombončić za sve obožavatelje serije, jer se na gali pojavio i Kit Harington (AKA Jon Snow), koji je pritom pozirao i sa svojom "tetkom" Emilijom Clarke. Kakva večer!

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0