Stars

Borna Kotromanić gradom je prošetala u odličnoj Zarinoj haljini od 229 kuna

  • Borna Kotromanić je za subotnji izlazak u grad odjenula upečatljivu crveno-rozu odjevnu kombinaciju s plavim detaljima
  • Glavna zvijezda outfita bila je Zarina haljina od tvida čija je cijena 229,90 kuna
  • Cijela odjevna kombinacije je odisala francuskim šarmom i suvremeno interpretirala parišku eleganciju

Sunčan zagrebački dan Borna Kotromanić je iskoristila za šetnju gradom i posjet restoranu. A sudeći po fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, njezina pojava sigurno nije prošla nezamijećeno. Naime, na fotografiji u čijem opisu stoji "naš subotnji #đir", Borna na glavnom gradskom trgu pozira s najmlađim sinom Rafaelom i razigranom kujicom Stelom. No, ono što najviše upada u oko na fotografiji je njezina odjevna kombinacija. Ova bivša modna dizajnerica je poznata po osebujnom modnom stilu koji se često ističe na domaćoj modnoj sceni. Premda su neke njezine modne kombinacije ponekad "top", a ponekad pravi "flop", treba joj čestitati na modnoj hrabrosti s kojom unosi različitost i šarolikost na našu često uspavanu i ziherašku modnu scenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Možda vas zanima Popravi loš dan u samo 10 minuta! Donosimo ti 3 jednostavna deserta za bolje raspoloženje Rubrika Life&style Life&style

Ovoga puta Borna se odlučila na crveno-ružičastu kombinaciju koja je evocirala pariški šik. Središnji komad ove modne kombinacije je mini haljina od tvida na koju je odjenula ružičasti kaput, dok je na noge obula crvene sandale s platformom. Pariška doza elegancije je naglašena modnim detaljima poput marame oko vrata, crvenog rajfa i plave torbe. Borna je, sukladno svom stilu, cjelokupnu kombinaciju upotpunila crvenim najlonkama. To je zasigurno potez za najhrabrije koji se možda neće svima svidjeti. Ali zato bi ova haljina mogla pronaći svoje mjesto u ormarima brojnih ljubiteljica mode jer osim izgledom osvaja i cijenom.

 | Autor: Zara Zara

Cijena ove Zarine crveno/ morskoplave haljine iznosi 229, 90 kuna. Haljina bez rukava s V izrazom, A kroja i pohabanim rubovima izrađena je od tvida. S prednje strane ima našivena dva džepa s metalnim gumbima. U svijet mode tvid je na velika vrata uvela Coco Chanel te je vrlo brzo postao simbolom elegancije i francuskog chica.

 

 | Autor: Zara Zara

Ova haljina je idealan komad za ljetne i zimske mjesece jer se može kombinirati s košuljama, sakoima i kaputima te najlonkama različite debljine. Također, prigodna je za različita događanja, od odlaska u kazalište do poslovnih sastanaka. Pošto su pred nama topli dana, savjetujemo ti da haljinu napraviš zvijezdom svog stajlinga te se vodiš onom manje je više! Naravno, one modno hrabrije neka se poigraju bojama, a za prave klasičarke idealan su odabir crne salonke ili sandale uz koje možeš pridodati jednostavnu crnu torbicu. Ove elegantne kombinacije se ne bi posramila ni sama Coco Chanel.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Cipele: Bershka (199, 90 kuna), Stradivarius (179, 90 kuna)

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0