Stars

Bolje sjednite: Koliko je Kate Middleton potrošila na odjeću u 2016.?

Nakon što vidite ovaj iznos možda vam bude barem malo lakše kada pogledate stanje na vašem bankovnom računu

Život na kraljevskim dvorima nije uvijek lagan. Sjetite se samo koliko je vama ponekad teško odlučiti što ćete odjenuti za običnu popodnevnu kavu s prijateljicama (a da ne spominjemo bitnije društvene događaje ili one rijetke trenutke kada vas muž odluči odvesti na "spoj" u obližnji restoran). Jeste? Odlično. Sada zamislite da svakodnevno oči cijeloga svijeta pomno analiziraju svaku vašu odjevnu kombinaciju... Dobro, u tom slučaju bi vjerojatno imali zadužene pametne glavice koje bi se brinule za vaše stajlinge, ali shvatili ste poantu...

Naravno, postoji jedna odlična stvar kada ste princeza, vojvotkinja ili kraljica - bez imalo grižnje savjesti se redovno možete častiti sitnim (i ne tako sitnim) modnim ulovima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kako je godina na zalasku strani mediji su se pozabavili upravo tim modnim užicima vojvotkinje od Cambridgea te su izračunali koliko je Kate Middleton potrošila novaca na odjeću tijekom 2016.

U njenom ormaru našli su se komadi s potpisima slavnih dizajnera poput Dolce&Gabbane, Alexandera McQueena i mnogih drugih, ali i najpoznatijih high street brendova, pa vas možda i neće toliko šokirati podatak da se godišnji iznos izdvojen za njene modne gušte penje na impresivnih 214,400 dolara (oko 1.552,000 kuna), piše She Finds.

Photo: Getty Images

Komentari 0