Stars

Bojana više ne izgleda ovako: Mijenja frizure kao čarape

Glumica se sve češće odlučuje na odvažne transformacije kojima besprijekorno ističe svoju ljepotu

Bojana Gregorić dugo je vremena bila vjerna istoj dužini i boji kose, a onda ih je odlučila promijeniti i to uspješno ponavlja gotovo na tjednoj bazi. Od kad je uspješna glumica otvorila profil na Instagramu, sa svojim pratiteljima redovito dijeli privatne obiteljske trenutke, ali i sve češće fizičke transformacije.

Zahvaljujući cijelom ljetu provedenom na moru i suncu koji su ostavili traga i na njezinoj kosi, Bojanu smo po povratku u Zagreb imali gledati kao plavušu, a romantične lokne savršeno su uokvirile njezino mladoliko lice.

 

Plavo srce kuca za moj Zagreb💙 #mytown #zagreb #zagrebfacts #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Nakon toga iznenadila nas je dugačkom kosom koja je istaknula Bojaninu profinjenost i eleganciju. Iako je riječ o umjetnom repu, mnogi su se složili kako je krajnje vrijeme da se glumica odvaži pustiti kosu.

Iduća transformacija zahvaljujući kojoj je mnogi nisu prepoznali dogodila se prije svega nekoliko dana. Zahvaljujući visokoj punđi i gustim šiškama te jačem makeupu obožavatelji su imali prilike "upoznati novu" Bojanu Gregorić.

 

Girls night out #sogorice #fashion #bipafashionhr #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Ipak, baš kao ni jedna prethodna, ni ova promjena nije potrajala. Naime, glumica je iznenadila čokoladno smeđom nijansom te je razdjeljak, koji inače nosi na sredini glave, prebacila na jednu stranu. Ako je suditi prema hashtagovima, za ovu transformaciju zaslužna je uloga u seriji 'Dobrodošli u Orient Express' u kojoj Bojana igra ulogu gazdarice Ornele.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0