Stars
Ryan Reynolds i Blake Lively

Blake Lively i Ryan Reynolds za sve donacije ukrajinskim izbjeglicama doniraju duplo, do milijun dolara

  • Slavni par, Blake Lively i Ryan Reynolds obvezom na donaciju odlučili su pomoći ukrajinskim izbjeglicama
  • Mnoštvo ukrajinskih obitelji prisiljeno je napustiti svoje domove zbog ratnog stanja izazvanog ruskim vojnim napadom na ukrajinske gradove
  • Blake Lively i Ryan Reynolds putem društvenih mreža pokušavaju podići svijest o tome koliko su donacije potrebne

Holivudski glumački par, Blake Lively i Ryan Reynolds na društvenim su mrežama objavili kako planiraju pomoći ukrajinskim izbjeglicama koji su prisiljeni napustiti svoje domove zbog ratnog stanja izazvanog ruskom invazijom na Ukrajinu. Jučer su najavili kako planiraju za sve donacije koje će uputiti njihovi pratitelji, donirati duplo.

Reynolds je na Twitteru objavio kako planira donirati duplo do milijun dolara. Uz retweet US UNHCR-a, napisao je: “Unutar 48 sati, mnoštvo Ukrajinaca bilo je prisiljeno napustiti svoje domove i pobjeći u susjedne zemlje. Trebaju zaštitu. Kad donirate, vaše ćemo donacije udvostručiti doniranjem duplog iznosa, do milijun dolara i stvoriti duplu potporu”, napisao je glumac uz link na UN-ovu stranicu za donacije.

I njegova supruga, glumica Blake Lively (34), sličnu je poruku podijelila na svojem Instagram profilu, gdje je objavila fotografiju UNHCR-a. “@vancityreynolds i ja udvostručit ćemo svaki dolar doniran @usaforunhcr, do milijun dolara”, napisala je Blake.

“@usaforunhcr je na terenu i pomaže više od 50 tisuća Ukrajinaca koji su morali napustiti svoje domove u manje od 48 sati. @usaforunhcr pruža pomoć od životne važnosti i surađuje sa susjednim zemljama kako bi osigurao zaštitu za ove obitelji”.

Možda vas zanima Koje svjetske zvijezde su osudile ruski napad na Ukrajinu, a tko se oglasio od naših Rubrika Stars Stars

 

Donatorsko obećanje glumačkog para dolazi nakon početka ruske invazije na Ukrajinu ranije ovog tjedna. Američki predsjednik Joe Biden u obraćanju javnosti je rekao: „Molitve cijelog svijeta su uz Ukrajince dok pate od ničim izazvanog i neopravdanog napada ruskih vojnih snaga“.

Pogledaj kako divnog supruga ima Blake Lively: Romantičnim govorom pokazao koliko je voli i poštuje Možda vas zanima Pogledaj kako divnog supruga ima Blake Lively: Romantičnim govorom pokazao koliko je voli i poštuje Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0